Meno pre dievčatko
Ahojte kazdy názor si cením a chcela by som nejakú inšpiráciu nabrať pri výbere vhodného mena pre moju princeznu.Kludne môžu byť aj netradičné mená komu sa čo páči .. ďakujem za každé meno určite mi to pomôže lebo je to premna ťažké .. a keďže mám troch chlapcov 😂 neuvažovala som veľmi o dievčenských menách .. 🤗 no teraz už nadtym rozmýšľať môžem a začať pomaličky vyberať.. 🤔
@olivka84 presne tak tieto mená sú už premnožené. Chcela by som pre moju nejake výnimočné ktoré jej bude pasovať či už bude ladiť s priezviskom to neviem ale posnažím sa žeby to vyznelo 😅😊😉
Ahoj my máme Kristinku a sestry maju Krarin Liliana a Sofia
@monca2332 Kristínu má švagriná Karin má kamoška Lilianu mám krsna a Sofia je už všade 😁
Ja som chcela Elišku. Veľmi sa páči a k tomu ešte Veronika, Lucka (po mne😃) no nakoniec nám doktor povedal, že to bude chlapec takže zrejme bude po tatovi Petrík
Terezka, teda Theresa nakolko ja mala polovicna Irka a ma zahranicne priezvisko
Ja by som dala meno Žofia

My mame Dorotku a Lujzu.Nelutujem,i ked najprv nas skoro kazdy vysmia.Nema to nim v okoli.Ja som chcela take mena,ktore ma malo ludi,resp.nik. a su v nasom kalendari a bezne.Nelutujem. Nevedela som vybrat,dievcenskych sanimi mi laci velaaa.Kebyze mame este jednu,volala by sa Ida. Este sme vyberali z :Klara, Paulina,Linda,Rita.
My máme 3 dievčatá 😊Nikolku, Peťku a Lilly 😘
Ja mam Michaelu 😊
My mame Dorotku 🙂
Ja mam Terezku 😘
My mame Améliu
Zuzana 😉
Ja mám jednu dcérku - Paula a druhej by som asi dala dve mená Sofia Caroline 😍
My mame Antoniu a je siroko daleko jedina😉
Ja mám doma Noemi. Páči sa mi aj Marion, Diana, Lana, Sára 🙂
My mame Simonku 😊
Ja som uvazovala nad Olivia, Livia,Miriam ala nakoniec bude Anna 🙂
@annaandrusova ja osobne mam pre dievcatko vybrane uz dlho Hannah a teraz sa mi zacalo pacit Annabell
Ja mám Elišku a Lindu dvojičky 🙂
my mame doma Tamarku a Terezku
Ja mám Barborku - to jej vybral jej brat Maroš
mne sa paci Stela, Valentina,Marina,Anita, Elena, Melania, Melinda🙂
Naše dcérky sú Laura a Sofia Sára, u nás sú však tieto mená zriedkavejšie, bývame na dedine, sem sa ešte veľa dávajú mená po rodičoch 🙂 Páči sa mi ešte aj Elisa, Amélia, Liliana, Eliana, Paula...a z klasických Alžbetka, Eliška, Dorotka, Zuzana, Anna, Eva, Karolína,Viktória 🙂
Moja dcéra sa volá Alíz 🙂
Ak budeme mať dievčatko určite to bude Ellie alebo Elizabet hovorovo Eli 🌞
Mne sa v poslednej dobe hrozne moc páčia mená Grétka a Kvetka 🙂 .
ahoj, ja mám doma Simonku a Kristínku
My mame doma Scarlett 😉 (ako teenagerka som frcala na Odviate vetrom 😄 )

Mne sa páči Laura Hanka Zora Katarína.
Teraz je všade plno sariniek sofii vikiniek neliek karolin a emiek...
Hlavne aby to ladilo s priezviskom