icon

Mohlo sa niečo stať dieťatku?

eri21
7. júl 2012

Ahojte, zaregistrovala som sa sem kvôli tejto otazke kedže som na nete našla toto forum a vidím,že sú tu ochotné žienky a poradia, nie odsúdia alebo ofrflú..i ked také su všade..
Mám dosť chúlostivú otázku, ráno sme sa s manželom milovali, naša dcérka sa ale zobudila a muž chcel zabrániť tomu aby niečo videla, proste konal zbrklo.. stiahol na nás perinu a doslova ma privalil (teda bruško) svojou váhou aby nás zakryl (on je dosť ťažký, nepatrí medzi tenkých).. Som v 7 mesiaci tehotenstva, velmi som sa naplašila, ale sledujem sa celý den, nekrvacam, plodovka neunika, len ma trošku pobolieva bruško ako keby som mala svalovku z brušakov 😒 Je to asi z toho že sa doslova pritlačili aj čreva 😅 Neviem či mam kvôli tomu utekať na pohotovosť kedže ten pocit na svalovku neprechádza...inak nemam žiadne ťažkosti, maličká kopká. Stalo sa už niektorej z vás niečo podobne?

xlucia
7. júl 2012

@eri21 pokial kope stanardne nie ako splasena, alebo prilis slabo, tak je to myslim ok. avsak ak sa ti nieco nezda, tak chod na pohotovost. ved nemusis povedat co sa stalo naozaj. povies, coja viem, ze mala vyliezla privysoko na preliezke a spadla ti na brusko ako si ju podopierala. ze sa jej smykla noha....
ved oni neoveruju co sa presne stalo ale stav dietata v bruchu. spravia ti sono a kuknu aj placentu

eri21
autor
7. júl 2012

@xlucia počkam do rána, možno by som nemala a mala ísť hned..ale ked som už celý den s tým tak do rana vydržim možno tie pocity aj prejdú ak si oddychnem... asi je u mna problem v tom že sa to hanbim na pohotovosti vysvetliť..ale máš pravdu, nemusia vedieť presný dôvod 😖

billam
7. júl 2012

No veru neviem, ale pre pokoj duše, by som asi išla k svojmu lekárovi a povedala co sa stalo...nech spraví sono....v podstate ani tak nešlo, že by do teba nejako hlbšie vnikol, ale to pritlacenie sa dá prirovnat k nejakému nárazu, ktorý sa ti mohol aj bežne stať...takze asi by som išla k doktorovi.

mummy01
7. júl 2012

@eri21 no uprimne-ak by sa to nestalo pri sexe ale napr.na tom ihrisku ako pisala @xlucia tak by si asi tolko nad tym nematurovala a sla pre istotu na pohotovost,vsak 😵 Cisto teoreticky,babeno v 29 tt uz nieje tak chranene a cisto teoreticky mu to mohlo ublizit,tak v zaujme svojho nenarodeneho babetka by som urcite k dr.sla... 😉

timuss
7. júl 2012

ja si myslím, že pokiaľ maličká kopká ako doteraz, nekrvácaš, plodová voda neodchádza a tak, tak by som nebežala na pohotovosť...ale zato k svojmu gynekologovi by si mohla zajtra zájsť pre pokoj duše, aj keď si myslím, že všetko bude ok, predsa len, aby si nestresovala ďalej 🙂 a tiež si myslím, že nemusíš priznať úplne presne čo sa stalo, ak sa za to hanbíš, vymysli si historku a je to 😀

martinka13
7. júl 2012

Uplne v pohode by som povedala pravdu. Ved sa udiala uplne normalna vec. Ja by som pre istotu sla k lekarovi, urcite by som povedala pravdu. Myslim ale, ze pokial si kopka nemusis sa bat 😉

xlucia
7. júl 2012

@eri21 neviem ci je mudre cakat cez noc. ide o to ci sa ti neposkodila placenta. je to malo pravdepodobne, ale ked je tvoj muz taky tazsi a nechcene sa na teba hodil... radsej skontrolovat

sendy182
7. júl 2012

neboj lekári oni vedia že sa manželia milujú.......možno iná poloha 😲 určite sono ti urobia..... a ty sa ukľudníš.......to je ako náraz do bruška..............

nikolet_89
8. júl 2012

ahoj ja by som pre istotu radsej sla k lekarovi, ved toto sa moze stat, kazdej z nas...nemyslim si osobne, zeby to babatku ublizilo, ale aspon budes mat klud...okrem ineho sa hovori, ze dietatko uz citi bolest, ale zase tvoj manzel nech ma rozmery akekolvek je tiez len makky clovek 🙂 takze si myslim, ze to bude ok 🙂

mummy01
8. júl 2012

@eri21 ako si dopadla?bola si u dr.?

miruss_013
8. júl 2012

Pre istotu radsej zájdi k dr..a netráp sa tym ako sa to stalo povec pravdu nech ta visetria a budes si istá...potom daj vediet ako si dopadla.drzym palce.. 😉 😉 😉 😉 🙂

eri21
autor
8. júl 2012

kočky dakujem za moralnu podporu aj za dokopanie k dr 😉 @mummy01 bola som a som aj velmi rada, všetko je v poriadku, vyšetrili ma zo spodu a aj cez sono, bábo aj placenta, všetko je ako má byť 😵

mummy01
8. júl 2012

@eri21 tak to som rada ze je vsetko OK.. 🙂