icon

Môže sa ešte zmeniť pohlavie dieťaťa v 16. týždni?

elisal
16. máj 2025

Ahojte,
V cca 10+5 týždni nám pani Dr. Na základe pohlavného hrbolceka predpovedala, že budeme mať chlapca.
Na prvotrimestralnom screeningu pohlavie vidno nebolo kvôli pupočníku, a na ďalší raz (16 týždeň) určila, že to bude dievčatko na 99%. Videli sme dve súvisle čiarky vedľa seba.
Chcela by som začať kupovať nejaké veci, ale chcem vedieť, stalo sa niekomu že aj napriek predpovedi v takomto vyššom týždni sa pohlavie ešte zmenilo keď bolo vidno tie čiarky? Mohlo to byt aj niečo iné?
Ďakujem

ivik4
16. máj 2025

Tak zas az tak vysoky tyzden to nieje, ano stava sa to,casto to tu pisu baby . Keby som si chcela byt 100% ista,dam si zistit pohlavie z krvi. Ja som kupovala neutralne farby hoci som mala sonom potvrdeneho chlapca a videla som to aj sama

selena_luna
16. máj 2025

2 ciarky akoze ste videli kavove zrnko? Pisulku? Ak ano, je to jasne dievcatko. Podla hrbolceka... to je take skor predpovedanie... moze vyjst, nemusi.

krasneleto
16. máj 2025

kamoska mala do 25 dievca, vola sa LEO :D. casu na nakupovanie mas este furu, pockaj, alebo si daj zistit z krvi

anavixy
16. máj 2025

Zmenit sa pohlavie, samozrejme, nezmeni, to bolo dane este v stadiu spermie… ale to, ze sa doteraz zdalo, ze to bude to a o par tyzdnov uz sa ukaze, ze je to to druhe, tak to sa pravdaze stat moze.

gabrielkaa
16. máj 2025

Mne v 20.tyzdni povedali chlapček. A v 30. dievčatko . A tak aj bolo 🙂

januska12323
16. máj 2025

Neviem aké čiarky myslíš, má vidieť kávové zrno (áno presne tak to vyzerá) alebo chlapca, ten vieš ako vyzerá. Ak videla to prvé tak bude s najväčšou pravdepodobnosťou dievča ale na 100% to nemusí byť vidieť. Nakupuj neutrálne veci.

jvasenka
16. máj 2025

@elisal poznám pár kt mal mať dievčatko-cele tehotenstvo im to tvrdili, narodil sa im chalan

lenka_da
16. máj 2025

V porodnici som bola s babou, ktorej do posledneho dna tvrdili, ze bude chlapcek. Narodilo sa dievcatko 😁

janusa86
16. máj 2025

@elisal Najistejšie je dať si zistiť z krvi. Aspoň nemusia vznikať len dohady. Mne napríklad v 17 tt. doktor povedal pri oboch presne. Nezmenilo sa to. Pri druhom sme vsak mali potvrdené aj genetickými testami.

mauduska
16. máj 2025

Chápem tvoju túžbu po nákupoch pre bábo 🙂 čo keby si začala pár neutrálnymi kúskami, alebo praktickými vecami? Napr. kočík, vajíčko, postieľka, nejaká dečka, možno nejaká kontrastná knižka, … My sme pohlavie nechceli vedieť a kúpili sme skoro všetko neutrálne, pár chlapčenských a pár dievčenských vecí 🙂

lucia13022023
16. máj 2025

Jasne, ja som mala 3x potvrdene dievčatko, mam malého chlapciska🤣

zuzkaa1991
16. máj 2025

@elisal ja som 20tt podla 3d.v12tt aj zatial podla.usg na poradni vyzera.na dievča aj keby doma sme.chceli chlapca (mame dceru) ale.stale.na usg.je tam.otocene ze nevidno jasne par dni dozadu zas.hladala gynda a nic nevidela kedze snuru malo.medzi. nohami. Takze hovorim doma.ze na 3d v22tt urcite zistime.kedze tam všetko kontroluju ;) a tiez veci. Nekupujem aj pri prvej som zacala kupovať asi az 6m po.25tt ;) najskor

elisal
autor
16. máj 2025
@lucia13022023

Jasne, ja som mala 3x potvrdene dievčatko, mam malého chlapciska🤣

@lucia13022023 a aj videli tie kostičky tam? A napriek tomu bol nakoniec chlapček?

elisal
autor
16. máj 2025
@mauduska

Chápem tvoju túžbu po nákupoch pre bábo 🙂 čo keby si začala pár neutrálnymi kúskami, alebo praktickými vecami? Napr. kočík, vajíčko, postieľka, nejaká dečka, možno nejaká kontrastná knižka, … My sme pohlavie nechceli vedieť a kúpili sme skoro všetko neutrálne, pár chlapčenských a pár dievčenských vecí 🙂

@mauduska chlapčeka už mám takže nenakupujem 🤣 bude mať po ňom tak či tak

martinka17
16. máj 2025

Poznám ženu ktorá išla rodiť chlapčeka, dostal meno Laura.

evcagabi
16. máj 2025
@lenka_da

V porodnici som bola s babou, ktorej do posledneho dna tvrdili, ze bude chlapcek. Narodilo sa dievcatko 😁

@lenka_da kamaratke este rano na sone povedali dievca, na sale.skoro skolabovala ked jej podavali chlapca 😅😅😅

p.j.jacky
16. máj 2025

@elisal pohlavie dieťaťa sa znemit nedá . Pohlavie určuje spermia . Záleží už len na lekárovi ako sa mu podarí identifikovať pohlavie . Potom ešte podľa krvy . Ja som mala výsledok z trysomi testov v 12 tt .

jankafark
16. máj 2025

@elisal ja som to mala rovnako .. najprv chlapec a potom dievča a na 2 veľkom ultrazvuku sa potvrdilo dievča 🙂😉☺️

vilma7
16. máj 2025

Suseda čakala babu a volá sa Dávid.

andrea78
16. máj 2025

Do 36 tt som podla sonografickych vysetreni u mojho osterujuceho lekara cakala dievca, v 36tt pri nastupe na hospitalizaciu a kontrolnom sone mi sluziaci lekar povedal, ze je to chlapec a bol velmi prekvapeny, ze si myslim, resp. mam vedomost o tom, ze je to dievca😁

kendra73
17. máj 2025

@elisal mne v 13.tt povedala dr v centre,ze dievcatko.Vela ludi mi ale pisalo a hovorilo,ze je skoro a ze sa mohla dr mylit.Nedokazala som sa tesit,tak som si dala spravit testy z krvy a mala som istotu a veselo mohla chystat a vyberat mena.

kristiinaaa
18. máj 2025

@elisal mne povedala Dr v 16tt že určite chlapček a následne po 2 týždňoch vyšlo z trisomy testov dievčatko a to potom v 20tt už videla aj ona 🙂

vuvu163
19. máj 2025

@elisal tak nám od začiatku vždy že dievčatko, ale dávala som si v 10 či 12 TT robiť platené testy iba na pohlavie aby som už vedela nakupovať 😂 takže vždy keď mi povedali pohlavie som to už vedela a tak aj vyšlo....kamoske 3 x že chlapec. Dokonca aj na 3 D ultrazvuku už vo vysokom tyzdni, aj keď bolo blbo otočené, ale že chlapec. A po pôrode jej podali dievčatko 😂 šok pre celú rodinu.