icon

Môžem ísť na 3D sono počas vychádzky na PN?

15. máj 2025

Ahojte baby ☺️ Možno hlúpa otázka ale Máte dajaká skúsenosť som na Pn vychádzky mám určené ale chcela by som ísť na 3D sono len moja gynekologička ho nerobí tak by som chcela isť gynekologovi ktorý mi 3D robil aj v 22TT len on objednáva na 3D sono až po 15 hod a vychádzku mam len do 16hod a to by som možno nestíhala domov keďže za nim cestujem je možné že kebyže mi príde kontrola v tom čase keď som na vyšetrení ako samoplatitel a jedná sa o 3D sono že mi to vie doktor potvrdiť že v tom čase bola u neho ?Nechcem mať dajake opletačky zo Socialkou ak by nahodou došla a robila mi potom problémy že som bola na 3D sone.

fok
15. máj 2025

Však budete mat potvrdenie od lekára, že ste tam boli. Nevidím problém. K lekárovi sa počas pn môže ist

autor
15. máj 2025

Hej len som to tak brala ze 3D sono je dobrovoľne pre moje potešenie 😂 a že aby to nebrali tak že som ho nemusela Absolvovať kedže neni povinne

zuzkaa1991
15. máj 2025

Ja som na pn od 7tt a ano bezne idem k lekarovi hoc akemu 🤦‍♀️ani by ma to nenapadlo
Je to dobrovoľne ze moze ist zena na 3d ale zas je velmi dôležité (nie kazda.si môže dovoliť zaplatit tolko peniazi)
Tiez idem o 2t na 3d opäť

autor
15. máj 2025

Dobre ďakujem 🙂 no skúsim si teda zavolať o termín a poviem sestričke že budem potrebovať potvrdenie kebyže mi náhodou príde kontrola 🙂

januska12323
15. máj 2025

Je to lekár a k tomu môžeš ísť hocikedy mimo vychádzok.

jaskolka
15. máj 2025

K hocijakému doktorovi môžeš počas PN ísť neobmedzene .

nikushka8
15. máj 2025

K lekarovi sa moze kedykolvek pocas PN, aj ja som si jedno z casti odlezala. Treba pytat pre istotu potvrdenie od lekara. A 3D nie je uplne len prd potesenie, ja som ho brala ako druhy nazor. A teda vyplatilo sa mi to pri druhom,ked ma v 36tt zacali strasit,ci bolo na morfologickom ultrazvuku v 20tt vsetko ok s bábätkom