icon

Možno cigareta v 14. týždni ublíži plodu?

prosimpekne
20. dec 2024

14 týždeň (13+3tt)
ahojte.ja viem,ze ma teraz odsudite a mate pravdu.Ja mam zato strasne vycitky.
Vcera som sa pohadala s muzom a dost.ja som bola proste na tom tak,ze som si musela zapalit - potiahla som si 5-6x a cigaretu som zahodila.Od vcera mam z toho stres,ci som neublizila babatku.myslite,ze som mohla?
ja viem,ze som to nemala robit,ale vcera mi to prislo ako jedine vychodisko,mala som strasne nervy.
ďakujem ,

really8
20. dec 2024

@prosimpekne uz je to jedno

martinka13
20. dec 2024

Nie, nemohla. Hádam nemusím písať, že už to viac nerob.

kiki68
20. dec 2024

@prosimpekne nie, to nebolo tak vela, mala som podobnu situaciu, zena mojho svokra je fajciarka a fajcila tak ( nech to nejde na mna) a vsetko islo. Podla mna to bolo umerne tomuto v principe. Dieta je oki, proste stat sa moze aj pasivne

ivik4
20. dec 2024

Nie nelincuj sa skrz par potiahnuti ale skor by som riesila zvladanie stresu ci hnevu, neviem ci uz mas deti,mozno ano ale ak nie, bude tolko vela extremne tazkych situacii a dni ktore budes musiet zvladnut a skusit ich proste prijat a predychat. Nic sa nestalo teraz

user62056819
Odpoveď bola odstránená
fairyy
20. dec 2024

@user62056819 ja ako byvaly fajciar ti viem povedat, ze to nema nic spolocne s nikotinom... je to zavislost fajciari maju asociaciu s cigaretami, ze ked si zapalia sa ukludnia, vypnu, oddychnu atd... je to ako s inymi zavislostami ked sa niekto preziera zo stresu napr ,tiez je presvedceny, ze to jedlo ho ukludnuje...a autorka len klud nic sa nestalo, ale najdi si alternativu

danica2711
20. dec 2024

kľud, nič sa nestane tebe ani dieťatku. Pre fajčiara, aj bývalého, je to normálna reakcia. ja som pri dcére zistila, že som tehotná, až v 3. mesiaci a príležitostne som fajčila, a dcéra je zdravá ako buk

gabika0825
20. dec 2024

@prosimpekne nič sa nestane, skôr sa niečo môže stať z tvojich výčitiek voči sebe a stresu ktorý kvôli tomu máš. Xy žien fajčí počas celého tehotenstva, len sa o tom nehovorí. Aj keď je zena silná fajčiarka pred tehotenstvom, tak neskončí len tak počas tehotenstva, ani to lekári neodporúčajú, takto naraz s tým seknut. Samozrejme, ideálne je nefajčiť vôbec počas tohto obdobia.

fairyy
20. dec 2024

@prosimpekne ty si tu pisala kvoli financiam ze? kvoli tomu ste sa pohadali?

slavomira236
20. dec 2024

@prosimpekne nic nebude ani tebe ani dietatu. Nepanikar.

prosimpekne
autor
20. dec 2024

@fairyy presne tak

fairyy
20. dec 2024

@prosimpekne oh, to ma mrzi 😔 skus sa nestresovat kvoli tomu teraz, ja viem lahko sa povie, vykonat priam nadludsky vykon ...ale povedz mu co potrebujes od neho aby si v tom strese nebola, pretoze je to aj jeho dieta a verim, ze najdete spolu rec, drzim palce

bielasovicka
20. dec 2024

@prosimpekne nič sa ti nestane neboj sa. No samozrejme by si nemala fajčiť.