icon

Neviditeľné bruško v 13. týždni

marienka2424
8. jan 2017

ahojte dievky,akurat som v 13 tt.a chcem vediet kedy bolo u vas viditelne brusko.v ktorom mesiaci respekt.tyzdni,u mna zatial ziadne.dakujem

sibalka21
8. jan 2017

@marienka2424 Ak cakas prve babo, je normalne, ze nemas brusko, ja som mala az koncom 5teho mesiaca

katka708
8. jan 2017

Okolo 13 t ma začala väčšina nohavíc tlačiť. Zhrubol mi pas ale vypadala som ako viac najedena /nafuknuta. Okolo20t to už bolo vykukujuce trhu brucho

cammille
8. jan 2017

U mna okolo 22-24tt😊 Teraz som 15tt, cakam piate babatko, a brusko ploche😊

marosinecko
8. jan 2017

U mna bolo brusko trosku vidietuz v 3 - 4 mesiaci.

mackos
8. jan 2017

Ja tak 18 tt 🙂

misiaknunu
8. jan 2017

@cammille jeeej, piate? 😍 ... My cakame sice prve, ale chceme minimalne 4 deti... Musi byt u vas vela lasky, kriku, bordelu 🙂 aleee stale zivo a veselo...😍

cammille
8. jan 2017

@misiaknunu tak vam drzim palceky, nech sa vam splni predstava o velkej rodine😊 Veru, je u nas stale zivo a veselo😍 A ten bordel si uplne vystihla😂😂

mon895
8. jan 2017

Ja som 16tt a tiez zatial nic 🙂 len ked lezim na chrbte dlhsie tak vykukne asi sa mu to nepaci :D ale ked zmenim polohu znova nic 🙂

maminka1986
8. jan 2017

no ja som mala hrozne male bruško... ked som prišla do porodnice 2 týžd pre terminom dívali sa na mna či mi šibe že o dva týžd mam rodit...🙂))mysleli si že som tak max 7 mesiac!!!! a ked som porodila a išla s kočikom pýtali sa koho dieťa kočikujem:DDDDDD asi tak no

tyelde
8. jan 2017

U mňa začalo byť reálne vidno v 7 mesiaci

monhla
8. jan 2017

Pri prvej som mala bruško konečne v cca 5 mesiaci. Dovtedy nič, dokonca som schudla. No a v 8 mesiaci ma ani v autobuse nepustili sedieť, lebo som nevyzerala "dosť tehotná".

Pri prijatí do pôrodnice si dokonca lekár spomínal inkubátor, lebo to vraj bude malinké bábenko. Narodila sa mi zdravá slečna 50 cm a 3,25kg 🙂

Pri tretej mi k tehu gratulovali už mesiac pred otehotnením. No môžem zato, že sme boli na vianoce u svokry a ona super varí ? 😀 😀 😀

evat2315
8. jan 2017

Ja som v 19 tt a vyzeram iba ako lepsie najedena 🙂

dori92
8. jan 2017

@marienka2424 ahoj, ja som tiez v 13tt a takisto namne nic nevidno 🙂 teda ked sa pozriem do zrkadla tak zboku vidim taky malilinky vystupok, ale cudzi by si to nevsimol 🙂 snad nam ochvilu vykukne 🙂

chupakabra
8. jan 2017

u mna tiez zatial nic a to je moje druhe 🙂 ale ja som chuda velmi , mam iba 45 kg 🙂

maminka1986
8. jan 2017

@chupakabra ved práve zato že si chudá musi byt videt....silnejšie to maju skryte

mandarinka34
8. jan 2017

Pri prvom som mala brusko asi az 24tt a teraz pri druhom som zatial 9tt a uz je vidno.

cammille
8. jan 2017

@maminka1986 to vobec tak nemusi byt😊 Ja som tiez stihla, brucho mam ploche, a aj napriek tomu mi vzdy vykukne dost neskoro😊

chupakabra
9. jan 2017

@maminka1986 pri prvom mi vykuklo az v 7m , mam pevnu brusnu stenu a vraj vtedy roztahovanie ide tazsie

maminka1986
10. jan 2017

@chupakabra asi aj aj mam pevnu brušnu stenu a doplatilo to nato moje dieta kedže ma aj nožku krviu a musi nosit dlahy....
ja som hodne cvičila može to aj tým byt

janka220989
9. feb 2017

Pri 1 dcerke tak okolo 22-24 tt bolo viditelne, mala som male brusko, aj susedy sa pytali, ze koho babatko kocikujem, teraz uz mam viditelne, takmer vsetko ma tlaci 14 tt, uz v 6 tt som mala problem zapnut nohavice co som si kupila tri mesiace dozadu.

gabika_tkacikova
9. feb 2017

ja som mala celé tehotenstvo veľmi malé bruško. v 35 t keď som si ľahla, tak sa mi brucho tak rozlialo, že som vyzerala len trošku nafúknutá 🙂 ale som vysoká 174cm, takže sa mal drobec kde uložiť a nemuselo mi moc trčať brucho 🙂

lolilata
10. feb 2017

U mňa nebolo brucho vidieť ani takmer vo 21týdnu .. =)

kaki221
10. feb 2017

Ja som nemala žiadne bruško.Nič na mne nebolo vidno.Keď ma partner viezol do pôrodnice,tak sa sused pýtal či ideme na dovolenku😁 a to som už mala bolesti a išla som rodiť😊

jajka66
11. feb 2017

Ja som v 12. týždni a nohavice som nevedela zapnúť už od 7. týždňa 🙂 Ale na váhe som nepribrala ani kilo.

autumn11
22. mar 2017

u mňa začalo bruško rásť asi okolo 16-teho týždňa. Aj to najprv vyzeralo ako keby som sa viacej najedla. Tak poriadne to bolo vidno okolo toho 22-ho týždňa.

cokololadka
22. mar 2017

No ja som ako tehotná vôbec nevyzerala,aj som bola z toho nešťastná,tešila som sa na veľké bruško. Dva týždne pred termínom som poprosila pani v autobuse,či by bola taká dobrá a pustila ma sadnúť si ,lebo mi je zle a onedlho mám termín pôrodu. No vyvalila na mňa oči,čo si to dovolujem,že to si môže vymyslieť každý. V tom momente som odpadla.
Druhý krát som mala brucho zase len ako dobre najedená. Snáď tretí krát si to potom užijem 😉