Organ v kostole a silný spev v 20. týždni
Môže ublížit bábätku keď som bola v kostole v odepnutej bunde a keď začali spievať na orgáne a spievať na kozdom rohu repráky môže to ublížiť dieťatku na sluch v brušku??? Lebo bol to dosť hlasný zvuk a terás sa bojim 🤦😕😓 malinké chvíľu kopkalo
Kopkalo so lebo konečne počul o iné akomzblnkotanie v tvojich črevách. Možno sa mu ta muzika aj pacila
Organ, nie orgán. 🙂 Bábo reagovalo na hudbu. 🙂
nič sa mu nestalo, reagovalo na hudbu. Všetko je ok 🙂
To vážne?😅
V 20 týždni nie je sluch taký vyvinutý aby dieťa dokázalo počuť zvuky z okolia. A ešte k tomu je aj obklopené plodovou vodou takže sa tam ťažko dostane zvuk. Btw, tehotné ženy chodia normálne na koncerty a ešte som teda nepočula, že by sa niektorej narodilo hluché dieťa...
Nič už, hluché bude ako peň na 100% nezvratné poškodenie (“irónia”)
Mne doktor v 7.mesiaci schvalil koncert Metallicy, bud kludna☺️🤘
Kto si zabudol a aký orgán v kostole? 😂 Prepáč ale nedalo mi to. Ležím doma so zapalom pľúc, je mi strašne a dnes som sa prvý krát asi po týždni schuti zasmiala 😂
1. Orgán je úplne niečo iné ako organ
2. Odpoveď na tvoju otázku je - nie
Prosím ťa a na akom orgáne to hrali? Na pečeni, či nebodaj pohlavnom?🤦♀️
Ked mu nevadí orgán, organ zvládne 😂
Veselého Silvestra a nestresuj.
No a potom takýto ludia maju volebné pravo...
Ja si myslím že na gynde by mali zaviesť testy predtým než žena dostane knižku. Lebo takéto veci nevedieť resp sa pýtať 🙄🤦♀️
Je to v poriadku… zivim sa hrou v orchestri (klarinet) a ucim saxofon/klavir. Mam zdrave stastne, hudbu milujuce, tri deti😁
...pockaj ked bude mat 12.mesiacov a zacne v kostole revat kvoli organu...nas sa tak zlakol, ze koniec kostola na dlhy cas...esteze v cerkvi organy nemame,len iniviativne babce 🤣🤣🤣
To myslíš vazne ????bola som na koncertoch, v hlucnom kine, na Pohode a mnoho inych hlucnych miestach pocas tehotenstiev... nic sa nestane , babo chrani celkom slušne plodova voda...
Skôr mu uškodí prievan v maminkinej hlave.
Hlavne tá odepnuta bunda
@vafinka ta ma dojala najviac 🥴😄😄😄
@domka222 na pohlavnom 🤣🤣🤣🤣🤣 v kostole 🤣🤣🤣🤣jooj si ma riadne rozosmiala 🤣🤣🤣🤣🤣
Tá odepnutá bunda mi odstrelila hlavu 😅🤣🤣🤣
@lenqua_12325 presne to aj mne 😂😂😂😂
Autorka , dufam ze na silvestrovske delobuchy a ohnostroje si si davala pozor.a zapla bundu.
Panabeka... Ja som čítala, že v "kozom" rohu. Predstavila som si spievať všetky orgány v tele a k tomu trubit na kozom rohu 😆😆😆😆
A tetaz vážne... Nie, nemôže sa nič stať
@klarissa25 Už je tam 😂
A potom sa divíte, že sa nájdete na modrom komikovi 🤣🤷🏻♀️
@andy_sixx24 Ja som si to tam precitala a neverila som...tak som dosla tu pozriet...Preco sa mentalne zaostali jedinci mnozia? 🤷♀️
@preshibana to sa treba spýtať autorky tohto príspevku 🙏😅

Tvoje malé tam má oveľa horšie a hlasnejšie zvuky, ako nejaký orgán v kostole.
Predstav si to takým spôsobom, že sa ponoriš do vody a pustíš naplno vodu...A plus k tomu ďalších pár zvukov z tvojich orgánov. Takže kľud, určite sa mu nič nestalo.