icon

Orgazmus v 15. týždni

martus4183
15. feb 2021

Prosím vás pekne, som v 15 tyzdni tehotenstva. Sex mame úplne zakázaný kvôli predchádzajúcim potratom. Stáva sa mi ze dostávam z ničoho nič v spánku orgazmus. V tej chvíli sa preberiem nič ma neboli len jemne steklenie, prosím povedzte ze je to normálne ze sa to stávalo aj vám bojím sa veľmi

angel993
•
15. feb 2021

@martus4183 neviem, či to je bežné, ale aj mne sa to stávalo, ale vo vyššom štádiu až okolo ôsmeho mesiaca

martus4183
autor
•
15. feb 2021

@angel993 ved práve bojím sa aby sa nieco nestalo

amelie2017
•
15. feb 2021

Bohuzial toto neovplyvnis, takze sa radsej kvoli tomu nestresuj.

skarli
•
15. feb 2021

Nemysli na to pred spaním ani počas dňa

evora
•
15. feb 2021

Mne sa tiež stávalo, nielen počas tehotenstva ale celkovo v dobe, keď som nemala sex. Podla mna sa nemáš čoho báť, nemyslím ze by orgazmus mal až taky vplyv, ze napríklad skor porodis 🙂 ku koncu oboch tehotenstiev som mávala orgazmus bežne a nic sa nestalo. Oboch som prenášala a tak sme sa snažili, aby ich to rozhýbalo😀

angi07
•
15. feb 2021

ja som to mala na zaciatku tyzdenne raz az dva krat
tiez som bola na rizikovom sex sme nemohli mat cele tehu a bolo to bez problemov

uzanka16
•
15. feb 2021

Ja som skoro od začiatku tehu mávala časti v spánku orgazmy, že som sa až budila, a to som bola 2 mesiace na udržiavaní v nemocnici, čo som krvacala, a vždy po tom orgazme ma začalo pobolieva brucho ako pri MS. Drobec ma už 3 rocky, takže kľud, všetko bude ôk, takýto orgazmus neškodí.

martus4183
autor
•
15. feb 2021

@uzanka16ahoj to krvácanie spôsobovalo to ze si mala v spánku orgazmus?

martus4183
autor
•
15. feb 2021

@evora ďakujem krásne

martus4183
autor
•
15. feb 2021

@skarli pred spaním myslím co idem zajtra variť a počas dňa vôbec na sex nemyslím ako som tehotná ma to vôbec neláka 😁do 3 mesiaca som bola rada ze žijem veľmi mi bývalo zle, teraz to ustúpilo no nastúpili bolesť hlavy a zápchy takže momentálne na sex nemám chuť 😁😁😁

martus4183
autor
•
15. feb 2021

@angi07 ďakujem za odpoveď veľmi ma to povzbudí 😁🙏🙏🙏

petruska21
•
17. feb 2021

@martus4183 my sme tiež mali zakázaný sex lebo som zacala špiniť v 8tyzdni :/ no a potom sa mi stále snívalo niečo z čoho som sa zobudila vzrušená bolo to hrozné bála som sa aj spať ... dva krát som
spinila z toho vzrušenia a dokonca aj krvacala ... bála som sa ale v neskoršom štádiu som už tieto sny nemávala chválabohu 🙂 podľa mna sa ti nič nestane ale viem ako sa cítiš

xxxtvojamama69xxx
•
Odpoveď bola odstránená
•