Počujete tep bábätka pomocou AngelSoundu v 16. týždni?
Dobrý deň. Som 16+1 tt , kúpila som si angelsound ale babatko vôbec nepočujem. Ani včera ani dnes. Neviem dokonca nájsť ani svoj vlastný tep, nič iba ticho. Mám lubrikačny gél na báze vody. Poslednú kontrolu som mala tento pondelok a všetko bolo v poriadku. Prosím vás počuli ste aj vy neskôr ? Je pravda že mám trošku viac tuku na bruchu ale nie je to nič strašné. Ďakujem za každú radu

skus si ho dat na vlastne srdce, to urcite pocut budes - ci teda vobec funguje. a dieta pocuvaj dole. ja som mala tiez placentu vpredu, aj tuk a realne som malu pocula az okolo 20 tyzdna
Ešte doplním, že placentu mám na prednej strane.
@misela22221 dole velmi nizko som pocula bud na pravej alebo na lavej strane cca od 13tt skuste nahmatat svoj tep.ci funguje obcas sa.mi stalo.ze s kablikom trebalo pohnúť
Svoje srdce pekne počujem , na bruchu však vôbec ani náznak , ani môj tep ani babatko. Včera som skúšala hľadať po celom bruchu aj dnes ráno , teraz som si to ešte raz overila a stále nič. Hľadám všade , kontrolu u gyn mám až o mesiac tak musím len čakať 🙈 pohyby tak isto zatiaľ ešte necítim.
Pocula som od 9.tt. Hladaj uplne dole ako zacina ochlpenie, ja som to mala viac na lavej strane celu cas.
Hľadala som , nič . Skusim ešte počkať zo týždeň dva a skusim , možno dovtedy začnem cítiť aj pohyby 🙂 ďakujem žienky odložila som to a už to nevytiahnem lebo mám iba nervy z toho
Hľadala som , nič . Skusim ešte počkať zo týždeň dva a skusim , možno dovtedy začnem cítiť aj pohyby 🙂 ďakujem žienky odložila som to a už to nevytiahnem lebo mám iba nervy z toho
@misela22221 ja som inak nemala angel sound ale dopler, aj mi ukazoval digitalne pulz a stal 10€, on mal taku hlavicu. pohyby som zacala citit tiez tak nejak 20-22tt, ono ta placenta vpredu vela urobi. to len aby si nebola v strese 🙂
@misela22221 ja som inak nemala angel sound ale dopler, aj mi ukazoval digitalne pulz a stal 10€, on mal taku hlavicu. pohyby som zacala citit tiez tak nejak 20-22tt, ono ta placenta vpredu vela urobi. to len aby si nebola v strese 🙂
@babushkaem ďakujem krasne 🙂 ❤️
ak nepočuješ nič, vymeň baterku. Mne prišiel aj s baterkou ale tá nefungovala, vymenila som a bolo všetko počuť.

Ešte doplním, že placentu mám na prednej strane.