Pohlavie bábätka zapísané v tehotenskej knižke
Ahojte..Chcela by som vediet čo znamena v tehu knižke ak mam napisane pohlavie 2...Dakujem za odpoved....
Tak asi chlapček, ženy sú jednotky, ha ha 😉 Ale nie, neviem. Veď zavolaj do ambulancie a máš to jasné.
Manžel bol vtedy somnou a on nechcel vediet no ani ja...Ale uz som zmenila nazor...chccceeemmm to vediet..no asi zajtra mu brknem... 🙂
mne raz hovorila svgrina,ze mala v knizke II a ze jej znama hovorila ze je to chlapec,aj tak bolo (pred 22 rokmi)
ženy tak držte pršteky aby to bol chlapček,ale hlavne nech to bude zdravučke 🙂
Tak dnes mi lekar na to povedal len tolko ...Len králi maju tri dievčata...takže dievčatko 🙂
@sofijecka a si si istá že tým myslel dievčatko? dalo by sa to pochopiť aj inak 🙂
Urcite dievcatko.Pytala som sa aj znamej..mame toho isteho lekara...1 chlapcek 2 dievcatko
@sofijecka si trošku sklamaná, že? Ja to poznám, aj my sme kráľovská rodina 😀 ale hlavne nech je zdravé. My teraz čakáme štvrté bábo, no dúfam že už to s tým synkom vyjde konečne. Inak ja by som najmladšiu dcéru nnedala za nijakého chalaniska
No manzel to zobral ovela lepsie ako ja..Vysla aj neaka ta slzicka..Ale uz je dobre.Predychala som a uz sa neviem dockat malej princeznicky...Presne nech budu zdravucke tie nase dievcatka 🙂
Ahojte, ja som doteraz bola presvedčená o tom, že čakáme chlapčeka. A včera pri ultrazvuku pán doktor prezradil, že to vyzerá na holku
ja som si nikdy v knizke ziadne cislo nevsimla, ....ale vediet som to chcela ...a kedze sa mala nikdy nechcela poriadne ukazat tak len podla nejakej kosticky ci coho mi 5 lekari nezavisle od seba povedali ze to asi vyzera na dievca...ze chlapci to tam maju inak aj ked to nie je poriadne vidiet....raz mi kolega v praci povedal len spravny chlapi vedia spravit tri baby po sebe.... 😉
@iwka242 To isté mám v knižke ja 🙂 A asi viem, ku ktorému Dr. chodíš 🙂 Mne potvrdil Dr. dievčatko. Ak je to ten istý (NR), tak ten ti povie pohlavie až v 30. TT na sone, dovtedy sa vyjadruje veľmi neurčito, iba že pravdepodobne to je... Tiež tam mám V a neviem či a, g, nejaké nečitateľné písmeno. Tuším Va.

a nie to skôr tento znak, len to lekár napísal tak nemotorne, že to vyzerá ako "dvojka"? 🙂