Pohyby v 20. týždni
Ahojte mamicky.chcem sa spytat,som v 20 tyzdni a stale nemame pohyby.doktorka mi povedala ked sme boli na poradni ze sa nemusim bat.mame cas 19 a 20.a sme uz v 20 a stale nic.bojim sa ze sa nieco deje.dakujeme
je to u každej ženy individuálne, pri prvom tehotenstve som cítila pohyby až po 22 týždni a teraz už koncom 15 týždna 🙂
V prvom tehu som zacala citit az v 23tyzdni,mala som placentu na prednej stene.ak je babo o.k.potom sa nie je coho bat predsa.
No ja mam toto uz druhe tehotenstvo.myslela som ze to pride skor.no ved uvidime kedy to pride.v utorok ideme na poradnu tak dufam ze bude vsetko v poriadku.dakujem
ja uz mam od 19 tt, ale citila som akoby lopticku taku malu, lezala som, kukala telku a ruky na bruchu polozene, ale ja mam uz teraz vacsie aj brucho aj plod ako byva obvykle, tak asi za to 🙂 31. maja idem na 3D do HC tak zistim, co cakame a ake je velke uz sa neviem dockat
ahojte ja som vcera zacala 21 týzden a zatial necitim pohyby uz sa dost obavam... :( v pondleok mi dr povedal ze je vsetko ok ale tie pohyby ma znepokojuju.... stale sa sledujem a nic...

ono na začiatku sú to neni doslovne pohyby ,ale skôr také jemné šteklenie,skús sa dať do kľudu a možno, iné, čo nebolo pocítiš,je to jemné slabučké 🙂