icon

Pohyby v 20. týždni

enisska
11. máj 2013

Ahojte mamicky.chcem sa spytat,som v 20 tyzdni a stale nemame pohyby.doktorka mi povedala ked sme boli na poradni ze sa nemusim bat.mame cas 19 a 20.a sme uz v 20 a stale nic.bojim sa ze sa nieco deje.dakujeme

aristka
11. máj 2013

ono na začiatku sú to neni doslovne pohyby ,ale skôr také jemné šteklenie,skús sa dať do kľudu a možno, iné, čo nebolo pocítiš,je to jemné slabučké 🙂

saska.t
11. máj 2013

@enisska pockaj este 1-2 tyz. a uvidis ten randal v brusku,uz si to urcite nepommylis s niecim inym 😀

handricky
11. máj 2013

@enisska nic sa nedeje. aj prvy aj druhy raz som mala 21-22 tt 😀

lucyvivien
11. máj 2013

je to u každej ženy individuálne, pri prvom tehotenstve som cítila pohyby až po 22 týždni a teraz už koncom 15 týždna 🙂

exupery
11. máj 2013

V prvom tehu som zacala citit az v 23tyzdni,mala som placentu na prednej stene.ak je babo o.k.potom sa nie je coho bat predsa.

enisska
autor
11. máj 2013

No ja mam toto uz druhe tehotenstvo.myslela som ze to pride skor.no ved uvidime kedy to pride.v utorok ideme na poradnu tak dufam ze bude vsetko v poriadku.dakujem

freyjanr
11. máj 2013

@enisska. Ahoj nemáš sa čoho báť ja som tiež bola nešťastna ked som necítila s potom v 22tt som zacítila len raz a 4 dni na to znova.odvtedy cítim kazdy deň a poriadne 🙂 neboj čoskoro to prijde

aries90
16. máj 2013

ja uz mam od 19 tt, ale citila som akoby lopticku taku malu, lezala som, kukala telku a ruky na bruchu polozene, ale ja mam uz teraz vacsie aj brucho aj plod ako byva obvykle, tak asi za to 🙂 31. maja idem na 3D do HC tak zistim, co cakame a ake je velke uz sa neviem dockat

chimenaaa
17. máj 2013

ahojte ja som vcera zacala 21 týzden a zatial necitim pohyby uz sa dost obavam... :( v pondleok mi dr povedal ze je vsetko ok ale tie pohyby ma znepokojuju.... stale sa sledujem a nic...

trish31
17. máj 2013

@chimenaaa nemusis citit,ja som 16.tt a citim take tlaky ked sa presuva,ale kopance este nie..a na sone ked sa maly hybe tak to necitim,a pritom on si tam kope o dusu...neboj sa,ked Ti povedal lekar ze vsetko je OK,tak mu ver