Pohyby v 26. týždni cítim veľmi nízko
Ahoj.som v 26.tyzdni a uz asi tyzden,dva citim pohyby aj akoby az v tam dole.mate.to niektora?niekedy kopne dost silno a zaboli to.pohyby citim aj hore ale tie dole ma znepokojuju.bojim sa ze sa ,,prekope" von,odíde voda aleboapod sa zacnem otvarat.dakujem
"bojim sa, ze sa prekope von" 😀 😀 😀 tak toto nemalo chybu.. no, snad sa neprekope, ak len necakas maleho krtecka 🙂
@pusinka263 neboj sa, ak máš krčok maternice v poriadku, tak sa nikam neprekope. Minule som to riešila na poradni - kopať môže dole, do mechúra, do krčka, do konečníka, máš pocit, že už-už vystrčí nožičku. Kým krčok drží - čo ti na poradni isto povedali, tak je to ok 🙂
@cattleya22 a to ja sama mozem nejak zistit ci je krcok ok?lebo na poslednej poradni mi robil ultrazvuk ale prstami ma dole nekontroloval...
@pusinka263 sama nie. Robil ti usg zdola alebo cez bruško? Úprimne, nemyslím, že by ti niečo hrozilo, mňa to tiež veľmi vydesilo. Kedy máš najbližšiu poradňu?
@cattleya22 az 5.1.2017 preto sa obavam.usg mi robil cez brucho,bral mi vyter (kontrolny,minule tehu som mala bakteriu,s kt.som bola v nemocke). Cize ak robil usg cez brucho tak videl ci su porodne cesty uzavrete?v tom nemam jasno ☹
neboj, asi je len akurat nozkami dole 🙂
@pusinka263 dá sa vidieť aj cez bruško, to už lekár musí posúdiť, ja viem iba to, čo som sa dočítala na internete. Myslím, že si úplne ok a malé len kopká dole... Ak by si mala kŕče, alebo špinila, utekaj na pohotovosť...

@pusinka263 je to normalne, menej sa treba pozorovat