icon

Pohyby v 26. týždni cítim veľmi nízko

pusinka263
14. dec 2016

Ahoj.som v 26.tyzdni a uz asi tyzden,dva citim pohyby aj akoby az v tam dole.mate.to niektora?niekedy kopne dost silno a zaboli to.pohyby citim aj hore ale tie dole ma znepokojuju.bojim sa ze sa ,,prekope" von,odíde voda aleboapod sa zacnem otvarat.dakujem

alchemilkazltozelena
14. dec 2016

@pusinka263 je to normalne, menej sa treba pozorovat

mrkvicka060
14. dec 2016

"bojim sa, ze sa prekope von" 😀 😀 😀 tak toto nemalo chybu.. no, snad sa neprekope, ak len necakas maleho krtecka 🙂

cattleya22
14. dec 2016

@pusinka263 neboj sa, ak máš krčok maternice v poriadku, tak sa nikam neprekope. Minule som to riešila na poradni - kopať môže dole, do mechúra, do krčka, do konečníka, máš pocit, že už-už vystrčí nožičku. Kým krčok drží - čo ti na poradni isto povedali, tak je to ok 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
pusinka263
autor
14. dec 2016

@cattleya22 a to ja sama mozem nejak zistit ci je krcok ok?lebo na poslednej poradni mi robil ultrazvuk ale prstami ma dole nekontroloval...

cattleya22
14. dec 2016

@pusinka263 sama nie. Robil ti usg zdola alebo cez bruško? Úprimne, nemyslím, že by ti niečo hrozilo, mňa to tiež veľmi vydesilo. Kedy máš najbližšiu poradňu?

pusinka263
autor
15. dec 2016

@cattleya22 az 5.1.2017 preto sa obavam.usg mi robil cez brucho,bral mi vyter (kontrolny,minule tehu som mala bakteriu,s kt.som bola v nemocke). Cize ak robil usg cez brucho tak videl ci su porodne cesty uzavrete?v tom nemam jasno ☹

mamuskazuzuska
15. dec 2016

neboj, asi je len akurat nozkami dole 🙂

cattleya22
15. dec 2016

@pusinka263 dá sa vidieť aj cez bruško, to už lekár musí posúdiť, ja viem iba to, čo som sa dočítala na internete. Myslím, že si úplne ok a malé len kopká dole... Ak by si mala kŕče, alebo špinila, utekaj na pohotovosť...