icon

Priberanie v tehu

barbara088
25. jún 2013

ahojte babenky...som v 14tyzdni a stale som este nepribrala,lekar mi povedal,ye je to ok....mate skusenosti....cakam tretie babetko...pri prvych dvoch som najviac nabrala prve 4mesiace vyzerala som ako hroch...a teraz som chuda a mam len brusko.dakujem

Strana
z2
aristka
25. jún 2013

ja som pri treťom priberať začala až v 5 mes. a predtým tak ako ty hneď od začiatku...

sympa1
25. jún 2013

@barbara088 ja som pri oboch pribrala prve kg az v 5 mesiaci

vefi89
25. jún 2013

@barbara088 ja som pri prvom tehu dokopy pribrala 25 kg, teraz pri prvom som najprv schudla 3 kg a to som netrpela žiadnymi nevoľnosťami,takže skôr sa teš, že nebudeš musieť riešiť ako sa vpratať do handier 😀

trish31
25. jún 2013

@barbara088 Ja som 6.mesiac a nepribrala som nic,malý je Ok,dokonca vacsi a buclatejsi,takže doktor nerieši

euka210
25. jún 2013

do 19t som teraz pribrala len kilo, lebo mi bolo dost zle.

milota164
30. jún 2013

ja som tiez na zaciatku nepriberala a ked aj lekar povedal ze je to ok tak to asi netreba riesit 🙂 ved este priberies

zuzuk22
1. júl 2013

Cawte ja som už skoro v 15 strom týždni a zatiaľ som nepribrala, práve naopak som schudla 6 kg je to ok ? Ale bruško mi už zacina trosku vykukat 🙂 ani jesť mi moc nechytí by so povedala že jem ešte menej ako keď som bola tehu ... Ale dosť som vraciavala a sem tam ešte stále to na mna príde ... Je to ok všetko ,?

3kolka
1. júl 2013

@barbara088 ja som pri prvej nabrala 15kg a viac-menej mi to aj zostalo ☹ teraz pri druhom som počas tehu schudla 3kg a po pôrode som mala ďalších -12kg takže je to ok.a malý mal 3270g a 49cm a to šiel skôr von,bo som mala sekciu.pokial dr.vidí že bábo sa dobre vyvíja tak netreba stresovať 🙂 ono to bolo asi tým že som do 28tt stále vracala...

janka220989
2. júl 2013

aj ja som v 14 tt a zatial som pribrala mozno pol kila , ale to len ked sa vazim vecer 🙂

jana4679
2. júl 2013

Ahojte , prosim Vas mam problem s mojou vahou cize v aprili som absolvovala kryotransfer a momentalne som v 16 TT , lenze ma dost znepokojuje , ze kazdy tyzden som pribrala na vahe cca 1 kg neviem ci je to normalne alebo nie pritom sa stravujem zdravo ziadne vyprazane ziadne prejedanie . Moja vaha pred KET bola 55 kg a vyska cca 167 cm. Zhruba do 12 TT som uzivala hormonalne lieky na udrzanie plodu . Prosim Vas o radu co dalej lebo lekar mi dajako neporadil on si mysli ze sa prepchavam . Dakujem

barbara088
autor
4. júl 2013

ja som pri dcerke do 15tyzdna pribrala 13kg a potom este dokonca12kg....a jedla som normalne,.....pri synovi 18kg a teraz som 16tyzden a ani kilo navyse a jem normalne,,,asi je to pri kazdom tehu inacie

nina88
4. júl 2013

Ja som zajtra 12 tt a plus 5kg. Ide ma poraziť. Celkovo som sa zvacsila. Tiež 3.tehu a ver mi,radšej by som riešila tvoj ,,problém,,

alceola
9. júl 2013

@nina88 ja som na tom podobne, ja som za posledne 2t hore dala 2kg ide ma rozgodit, lebo nejem vecer vobec skoro nic a vyzera, ako sloooon...

majadk
10. júl 2013

Ahojte kočky, ja som v 26 tt - čakám dvojičky, zatiaľ som pribrala 7 kg, som ale nízka, meriam 157 cm, ruško mi teraz začalo poriadne rásť a dostavila sa aj únava 🙂

petula8
10. júl 2013

vôbec nestresuj, ja som počas prvého tehu začala priberať až koncom šiesteho mesiaca a počas druhého okolo piateho. Len buď v pohode, ešte máš dosť času aby si to všetko dobehla, veľa šťastia 🙂 😉

jarmila82
12. júl 2013

Ahojte ja som dnes 26´plus 0 a mam 6,5 kg

sheila2004
12. júl 2013

Ahojte, ja som pri prvej dcerke nabrala 32 kg a teraz som 21.tt a mam navyse 1kg. Takze je to asi individualne. Ale je pravda, ze pri prvej som uzivala duphaston na udrzanie plodu, takze ta velka vaha mohla byt aj tym 🙂

evelina7
13. júl 2013

ahojte, ja som v 17. týždni a zatiaľ som schudla asi 4 kg a to som od začiatku tehotenstva ani raz nevracala len malé porcie jem lebo som hneď napapaná. Doktor povedal že by sa zišlo pribrať 🙂

vivuskamotylicek
13. júl 2013

all ahojte kocky viete mi niektora poradit od dneska som zacala pocitovat strasnu bolest pri pupku je to normalne??som v 18tt

martinami74
15. júl 2013

ahojte..ja som v 15tt a tiež som schudla,nie veľmi ale nepriberám. Lekárka zatiaľ nepovedala nič na to, ale poradňu mám v piatok, tak sa jej pre istotu na to opýtam. Len mi je stále zle od žalúdka, jem pravidelne, ale asi tým, že to je tak pravidelne a bez sladkosti tak chudnem. Kiež by som aj po tehotenstve nemala chuť na sladké ako teraz. 🙂

misicka20
16. júl 2013

@vivuskamotylicek ahoj je to vraj normalne moze to byt tym ze brusko rastie..sem tam aj ja citim bolest ze sa nemozem ani dotknut pupka..ale vzdy to prejde este v ten den

tanicka844
16. júl 2013

Ahojte dievcata ja som v 14tt a tiež som nič nepribrala, ani moc jesť mi nechutí. Niekedy sa musim az prinutit aby som cez den nieco zjedla tak uvidim 1.8. idem do poradne tak sa opýtam doktora 🙂

zzuzana82
16. júl 2013

@barbara088 ahoj, ja som tiez 2x tehu a svoje prve dva kila som pribrala az teraz v 5mesiaci. Kprec je velky ako ma byt , brusko tiez, tak som len rada 😀 Pri prvom som uz mala dobrych +10 navyse 🙄 😵

lucynka44
17. júl 2013

pozeraam ze je to uplne individuáálne 🙂 ja som v 23tt a mam +10kg ale je pravdaaa ze sice mi extra nechuti ale stalo nieco jem lebo ked zacnem trosku citit hlad je mi na vracaniei takze stale papam 🙂 nemozem si pomoct snazim sa ovocie zeleninu ale aj sladkee ale jednoducho mam potom lepsi pocit a neni mi na vracanie 🙂

vivuskamotylicek
17. júl 2013

@misicka20 no hej je to normalne som bola s tym u lekara lebo zevraj sa mi uhniezdilo pri pupku a tlaci sa mi na pupok tak to preto =)

julinnka2
17. júl 2013

ahojte.. zavidim tym ktoré ešte nepribrali.. 🙂 ja som 16tt a zatiaľ som narástla o 5kg... no som zvedavá ako to pôjde ďalej 🙂)

marciixo
18. júl 2013

koceny ja zavidim vam. 14tt a zatial som schudla 10kil :( drobcovi nie vsetko chutna a ked zjem co mu nie je po voli o chvilu uz aj utekam na wc 🙂)) Mimco je vsak OK a tak si velku hlavu z toho nerobim. Akurat ma trapi vacsia unava a nechali ma doma na PN. Teraz mi vsak lekarka odporucila probiotika na upokojenie zaludka tak mozno pomoze..

fearandlove
18. júl 2013

marciixo ja som na to podobne som 15tt a schudla som 6 kil je to nesmierne vyčerpávajuce zvlást prvých 6 týzdnov bolo tažkých , vraj ranné nevolnosti ☹ to boli celodenné nevolnosti cokolvek som zjedla islo von,teraz uz je omnoho lepsie vraciam uz len tak sporadicky viac menej zo žal.kyselín :D a tesim sa na čas kedy uz si budem mocť začat užívať tehotenstvo a pýšiť sa bruškom . S tou unavou som rada ze nie som sama lebo ja som tak straaaaasne vyčerpaná a nikto mi to neverí,všetcia si mysllia ze som precitlivelá ale fakt nevládzem. V práci meliem z posledného chvala bohu čoskoro uz budem mať dovču tak budem relaxovat 😝

ppetinka
19. júl 2013

Ja som v 23tt + 4 dni a mám +6,5 až 7 kg navrch. Nikde tie kg však na sebe nevidím, asi mi to všetko ide do bruška 😀

lenkahavranova
26. júl 2013

Ja som v 14tt schudla som 8kil ale brusko mi rastie ako keby ma polievali kazdy den 😀

Strana
z2