icon

Prvé kopkanie bábätka a odvtedy nič, je to normálne?

nikolleta888
24. sep 2019

Pekny den zelam, vcera nas maly drobcek prvy krat kopol bolo to 2x po sebe a strasne rychle a od vtedy nic :/ je to normalne , kedy zacne zas? 🙏

janulla77
24. sep 2019

@nikolleta888 ahoj v ktorom si týždni 😊 neboj sa je to normálne mne zo začiatku tiež moc nekopkal niekedy bol deň že som cítila viac niekedy málo. Každé bábätko je iné ja som sa tiež bála. Zo začiatku viac menej budeš večer cítiť také mrvenie a každým dňom to bude silnejšie 😍 ja som v 25tt a tiež su dni kedy cítim bábo viac a kedy menej. Nebojsa sa ešte nás riadne dokopu♥️

andreal1
24. sep 2019

Je to normalne moze sa ozvat kludne az zajtra. Este nieje tak silny a velky aby si citila stale nejake pohyby. Ja som ho citila sporadicky a tiez som sa niekedy lakala no ked sa mu nechcelo tak som sa mohla stuchat do brucha kolko som len chcela. Este sa rozbehne , neboj

nikolleta888
autor
24. sep 2019

@janulla77 v 19.tyzdni a prvy krat som tehotna 🙂)

e1i
24. sep 2019

@nikolleta888 ja som prvykrat citila 19+4,ale realne som to rozoznala az 20+4 co je 20. a 21. týždeň. Niekedy som hodne dlho hypnotizovala brucho aby som citila

janulla77
24. sep 2019

@nikolleta888 aj ja som prvý krát práve preto to máme také 🙂 neboj všetko je ok

janasz06
24. sep 2019

Jeeej sranda.Ja som maleho ctila uz v 14tt ako taku malu mrvenicu a neskor to boli slehy az mi chcel manzel sanitku volat ku koncu 😂.Ako to mame kazda ine to je uzasne.Drzim palce baby

gertrudka222
25. sep 2019

Podla mna sa nemas coho bat. Niektre dietky maju na kopkanie cas a ani ked je uz tak povediac tesne pred porodom, nejak moc aktivne nie su 🙂