Skrátený kŕčok v 18 týždni
Ahojte, som v 18. týždni a mám skrátený krčok, trošku špinenie a bolesti v podbrusku....som v nemocnici .... nemate s tým niekto skúsenosti?
mne sa to prvy krat stalo, ked som sa troska natiahla.. nastastie som nemusela byt od toho 22 tt v nemocnici az do porodu, niektore mamicky su tam aj cele tehu.. ☹ teraz hlavne oddychuj, mysli pozitivne.. nastastie si to mala len spinenie 😉
@zuzanahar ahoj, ja som toto mala pri synovi, akurat na ten krcok prisiel lekar tak ze ma kontroloval aj odspodu. Okrem kludu sa rozhodol pre cerklage (zazili ma) a mohla som byt doma, samozrejme som musela vela vela lezat. Ale takto sa to zvladlo a vydrzali sme az do porodu 🙂 A som rada, ze ma zasili, lebo ked mi sitie vybrali v 38tt tak som sa hned otvorila a na dalsi den sa syn narodil. drzim palec, vela pozitivneho myslenia!

ahoj, prve tehu som mala rovnaky problem.. zacalo to asi 22 tt, kedy som zacala troska krvacat, sla som do nemocnice, dali mi tam infuzky a drzali ma tam cca 3 dni, pocas ktorych som nekrvacala, nespinila tak ma pustili domov.. moj gynekolog nariadil klud, potom sa mi to este raz stalo, bola som opat v nemocnici.. opat ma prepustili a odvtedy som musela zacat lezat s nohami hore, postel sa tak musela upravit...