Som tehotná a neviem s kým
ahojte, neviem ako začať, ale mám strasný problem. Som v 5tom mesiaci a neviem s kým čakám bábo. Mám priatela niekolko rokov, ale podviedla som ho :( pred niekolkymi mesiacmi som si našla milenca, pretože som mala pocit ze nas vztah sa už nikam neposúva a chcela som ho opustit. On to cítil že z mojej strany to nieje v poriadku, ale nevedel že mam niekoho iného, ale strasne ma to mrzelo. Zistila som ze to s kym som ho podvadzala mi absolutne za to nestál a mozno mi ho bolo aj luto pretoze on mal manzelku s ktorou mu to vraj vobec neklapalo. Chceli sme opustit svoje polovičky, spávali spolu, stretavali sme sa spolu každy den S ním som to tahala asi 2 mesiace dennodenne. vyspala som sa snim na plno, a na druhy den som si dala tabletku po. Potom som si uvedomila ze mi za to asi fakt nestoji, a hned som ho poslala preč, že ho nechcem ani vidiet ani nic. Jednoducho mala som vycitky ako mozem nieco taketo robit . Jednoducho som to úplne ukončila.Za dva dni som sa vyspala s mojim priatelom a mala som najplodnejsi den, a priala som si aby som otehotnela. Otehotnela som. Doktor mi vyratal ze presne v ten isty den ako som mala naplanovane, povedala som aj o tej tabl, ze ci to nemoze byt aj po tej tabletke po, ale nepovedala som mu o milencovi. Vraj ak som dobre požila tabletku po nemala by som byt po nej tehotná. Na letáčiku je napisane ze je mozné dostat menstruaciu do 5 tich dní po užití, ale ja som mala sex po dvoch dnoch od tej tabletky, to vraj už neucinkuje. bojím sa koho to dieta je! neviem si pomoct. Priatel je strasne stastný že čakáme dietatko, medzi nami sa vsetko vyriesilo. Už žijeme jeden pre druhého a pre toho tretieho.. Len neviem si pomoct. Inštinkt mi hovori ze to dieta je jeho, ale čo ak nie? prosim poradte mi co mam robit. Chcela som ist s potencionálnym otcom na testy DNA ale on to odmietol, vraj je to už jedno. Som v koncoch ale nechcem sa trapit, koli babetku v brusku :(((
dobry den ja mam taky problem ze som pracovala v cechach v ostrave v automobilke a byvala som na ubytovni bolo to v lete a byvali tam traja pekny chlapci z liptovskeho hradku stretavali sme sa nieco vypili a mala som snimi sexualny styk nezavezny lenze poslednu menstruaciu som mala 12 jula nejako my meskala menstruacia kupila som si test v auguste mylela som si ze je to zo stresu ze nozem byt tehotna len ze sa stalo na teste to zistila ze som tehotna aj doktor mi to potvril teraz mam uz skoro 8 mesacne dievcatko avlastne neviem skym mam dieta a som dost neista ale myslim si ze asi otec je ten prvy prosim poradte mi v tejto dost chulostivej teme dakujem.
moj priatel (pravnik) zvykne spominat statistiku ze vraj kazde druhe dieta narodene v manzelstve, nie je dietatom manzela... cim to nechcem bagatelizovat, ze vsak co, si jedna z mnohych, ono to plati aj opacne, nie kto tie deti splodit musi. mozno sa po narodeni bude podobat na niekoho... jedinou istotou je urcite DNA test. a potom kto ma ake svedomie a ako sa s tym nauci zit...
@ladybirdddka
tak toto bolo veľmi pekne povedané.....
@monikaqwerty máte s priateľom rovnakú krvnú skupinu? aj to by ti mohlo bezbolestne pomôcť zistiť....
@linda20111 akoze mne je to jedno
ale pises ze nepodvadzala preto, zeby ju to bavilo
HA HA HA 🙂))
to tiez nie je ok, podvadzat, ked sa chcem rozist, alebo ked su problemy vo vztahu
toto, kebyze sem napise chlap, tak ho vsetky ukamenujete 🙂))
A ako to dopadlo,na koho sa podoba babatko?? 😕
@denisa87 neviem :(
@monikaqwerty dieťa je milencove určite.priznaj radšej všetko priateľovi,do konca života mu chceš klamať,bolo by to nefér.
@sabrynnna dufam ze nemas pravdu :(
Ja mam podobny problem ako aj monikaqwerty ale ja som v 25tyzdni a mna by zaujimalo kedy som otehotnila viete mi niekdo pomoct neviem ako sa to pocita v decembri som mala dva krat menzes co u mna sa nikdy nestalo
@monikaqwerty necitala som celu diskusiu, ale podla mna chod na testy, pretoze nebudes mat pokoj cely zivot a uz podla vysledku sa rozhodni co spravis,,,
Zase jedna z vymyslenych diskusii, nenechajte sa nachytat na konci sa dotycna prizna, ze si to vymyslela.
pokial milenec nebol cernoch myslim , ze bude vsetko v PORIADKU :D... ked si sa rozhodla rozhodla si sa teda asi spravne ked znocu cittite k sebe to co predtym a na babo sa tesite ...moj nazor
Nemaj zbytocne stresy . Tabletka po ucinkuje 🙂 S priatelom v case ked sme spolu este dlho neboli a ja som si nepriala otehotniet a mali sme to bez ochrany , tak hned asi tak po 2.hodinach som uzila tabletkuu po a sam doktor mi potvdil , ze po uziti tabletky po neotehotniem ,,
@monikaqwerty ahoj, ako sa to vyriesilo? na koho sa maly podoba?
Podľa mna ho mas s tvojim priateľom.
Dobry vecer prosim vas o velku radu ..vidim,ze nie som sama v takejto situacii.takze v jeden den som sa vyspala s kamaratom bez ochrany a tvrdi mi,ze sa neurobil ,ze sa nemam bat a na druhy den som spala so svojim priatelom a on sa domna spravil ale nemala som plodne dni no o 4dni som mala plodne dni a spala som s priatelom a urobil sa domna o19 dni som zistila ze som tehotna a hlavne na tom je ze neviem s kym cakam babo.je mi to luto som hlupa,ze som to urobila ale teraz neviem ako dalej priatela milujem no teraz mi je so seba zle aj zo situacie v ktorej som .napiste mi prosim svoje nazori :( prosim nekritizujte ma urobila som hlupost a trpim viac nez dost a zasluzim si to :(
@monikaqwerty som narazila na túto temu po rokoch,vtedy som všetko čítala...ako to nakoniec dopadlo?dúfam že dobre 🙂
@monikaqwerty juuj,tiez som zvedavá ako to dopadlo ale verím že je to všetko tak ako si si priala. 🙂

Ja no tvojom mieste ....asi by som nemohla takto ostat s priatelom. Svedomie by ma zozralo. Ale toto neni o mne. Ak uz sa rozhodnes s priatelom ostat a nic mu nepovedat o tvojom "ulete", v ziadnom pripade by som nesla na testy DNA. K nicomu by to neviedlo. Ak si to nechas pre seba, nema vyznam robit testy, a ak to chces po takej dobe priatelovi povedat, myslim, ze to bude riadna rana. Urcite horsia, ako keby si mu teraz vsetko povedala. Poznam zopar ludi co maju kukucie deti, nevedia o tom. Ziju v nevedomosti, ale v event. stastnej rodine.