icon

Som v 12. týždni a schudla som 7,5 kg

tina_tar
10. apr 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosť s chudnutím v tehotenstve? Momentálne som 11+2 a už mám dole cca 7,5kg.
Zo začiatku mi síce bolo strašne nevoľno, síce som nezvracala, no veľa som toho nepojedla, no teraz mi je už asi týždeň a pol celkom fajn a jem všetko.
S lekárkou sa samozrejme poradím, poradňu mám o týždeň, no zaujíma ma či máte niekto podobnú skúsenosť, pretože sa mi to zdá už dosť

deti95060810
10. apr 2021

za 6 mesiacov som pribrala 1 kg... a to ja som mala biednych 50 kg aj s topánkami...😉
Nikto to neriešil, mala som nevolnosti... to najväčšie priberanie je stááále pred tebpu... Nakoniec som pribrala posledné 3 mesiace 15 kg .... Ani to však nikto neriešil...

viestta
Odpoveď bola odstránená
marketa1111
10. apr 2021

Ja ked dom zostala tehotná som mala už 90 kg. Potom do 5 mesiaca som schudla na 76kg. A rodila som 86 kg.
😁😁😁😁

tina_tar
autor
10. apr 2021

@marketa1111 ani som sa nechcela priznať, ale moja pôvodná váha bola rovnaká 😁 tak možno je to tou nadváhou, telo asi vie čo robí. 😊 Si ma ukludnila, ďakujem 😊

elizabet173
10. apr 2021

@tina_tar je to v pohode, ja som síce nadváhu nemala, ale do polovice tehotenstva som chudla, do konca som to vytiahla na plus 18 kg.

potvorka88
10. apr 2021

Ja som pri prvych dvoch schudla a isla lahsia rodit ako pred tehotenstvom a posledne som pribrala 1kg a nikto to neriesil. Babo prospievalo, rastlo a vsetko bolo ok.

jaga18
11. apr 2021

Ja som šla z 54 kg na 46 kg. Tlak extrémne nízky, musela som v 12tt na pár dní na infuzky. Nevoľnosť bola do cca 24 tt , ale už to bolo zvladnutejsie, do 26 tt som dosiahla pôvodnú váhu, ale to som už bola v nemocnici s inou dg (od 24 do 36 tt) do konca som ešte stihla aj 6 kg pribrať 😊