Stupňovali sa vám nevoľnosti v tehotenstve?

11. júl 2023

Zdravím, zaujimalo by ma, či sa vám stupňovali nevoľnosti v tehotenstve, alebo vám bolo stále rovnako nevoľno? Som ešte len 6tt, už asi týždeň mi býva každý deň nonstop strašne zle, zatiaľ som ale ešte nezvracala. Tak ma zaujíma, či to môže byť ešte horšie alebo vám to ostávalo už v takej rovine ako zo začiatku až do konca? Ďakujem

renab
11. júl 2023

Je to individualne. Ja som bola 3x tehotna a 3x som vracala od zaciatku po koniec.

andy37
11. júl 2023

U mňa ustúpili po prvom trimestri. Prvý mesiac som ešte netušila že som tehu,druhý som prevracala a tretí som mala len ranné nevoľnosti ale zvyšok dňa som už normálne fungovala.

nelca0510
11. júl 2023

Môže byť aj horšie :D ja som v 8mom mesiaci a stále mi je zle a zvraciam. Hold,raz to skončí. Si ešte len v 6tt,ešte toho zazijes:D

marianarem
11. júl 2023

U mna to v 6tt zacalo, potom sa to stupnovalo. Ale nikdy som nevracala, len mi bolo cely den aj noc nevolno. Zacalo to opadavat koncom prveho trimesta, tusim v takom 14tt to uz bolo uplne prec.

rebrambora
11. júl 2023

Ano. Do 18tt priblizne.

viestta
11. júl 2023

Pregrcala som 6 mesiacov, pricom na zaciatku mi nebolo vobec nic. Grcala som prvu ligu, bola som stastna ak som v sebe udrzala 1 piskotu a dva hlty vody aspon pol hodiny.

diankamf
12. júl 2023

Mne bolo zle a vracala som cely 1. trimester. V druhom to už ustupilo.🙂

niqua
12. júl 2023

Ahoj je to individuálne ako píšu baby...mne začali nevoľnosti skôr ako mi ukázal test dve čiarky a to myslím vážne...začalo mi smrdieť, ale že úplne všetko, to som bola reálne v 4tt...a áno stupňovalo sa mi to, lebo zvracať som začala až okolo 8tt a trvalo to do siedmeho mesiaca...pri druhej dcérke čo bolo pred rokom, tak som bola v nemocnici kvôli covidu, chceli mi spraviť rentgen pľúc, ale mi prišli oznámiť že mám úplne málinko zvýšené hcg, že môže to byť nejaká chýba alebo som tehotná, mne hneď na druhý deň ráno v nemocnici začali nevoľnosti...bola som naozaj tak v 3tt😆 dve čiarky mi ukázalo až o 2 týždne..a taktiež sa to len stupňovalo a zle jak psovi mi bolo do 17tt...zvracanie niekoľkokrát denne..

spspollakova
15. júl 2023

Ahoj, mne to takto začalo, najprv mi bolo zle a potom som aj zvracala skoro vkuse. Schudla slm 4 kg cca. A zmenili sa mi chuti skončilo mi to tak začiatkom 4 mesiaca . Držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre