icon

Som v 17. týždni a pribrala som 9 kg

samara9
20. dec 2013

Ahojtre dievčatá, zistujem po tom ako sledujem modry konik ze ja som asi divna.....všetky ste z tehu natesene a to som aj ja, lubim svoje babatko ( aj fajcit som prestala aj ked som malo fajcila) ale nedokazem sa tesit tako ako vy.......ja tak neskutocne rychlo priberam ☹ Jem ako predtym, cvicim tie cviky tehu, zdravo sa stravujem ( pred tehu som bola typ co si dost tak strazi vahu a chcela som to aj v tehu) ale telo si robi co chce..........som v 17 tt a mam +9kg :( ja neviem co mam robit..nejest sa neda......jem iba tri krat denne, zdravo, nerozumiem tomu................viem ze kazda mi tu zacne hovorit ze to kvoli babu ( ja viem ze kvoli nemu) a ze to poom zhodim, skôr sa ja obavam toho ze nie :((( kedze aj pred tehu som zdravou stravou a cvikmy mala ledva priemernu postavu..:(
neodsudzujte ma, ja svoje babo lubim ale tazko to znasam..ked sa neprejedam :(

Strana
z2
marianqa
20. dec 2013

to všetko pri bábu zhodíš,neboj nič 😉

miku1
20. dec 2013

@samara9 Ja som v 17tt mala asi tak 15 kg 🙂 Takže tých 9 ti úprimne závidím 🙂 Ak ti to vleje trochu nádeje, tak ti poviem, že pri oboch tehotenstvách som zhodila za prvých 6 týždňov asi 11 kg. Takže po prvom tehu som bola na pôvodnej váhe za 6 týždňov, po tom druhom mi síce ešte ostalo 8 kg, ale keby som "nežrala" sladké a somariny, už aj tie by boli dole. Hlavu hore 🙂

kate95701
20. dec 2013

ahoj,pokial čakaš babo,tak musíš jesť aj priberať,snaž sa pridať viac pohybu,dlhšie prechádzky,prípadne sa porozprávaj so svojim gynekologom.Ja chodím tretí mesiac do fitka a neschudla som ani kilo.dva mesiace som chodila 2 krát do týždna,december 3 krát.Viem že musím upraviť stravu a dúfam že kilá pojdu dole.Ale aspom jedno plus-spevnelo mi svalstvo,Porad sa s lekárom,on ti poradí najlepšie,maj sa

dagmar15
20. dec 2013

Ahoj,tiež som mala podobny problem bola som odmalička gulička a ked som konečne schudla ostala som tehu....priberala som tiež rychlo...uživaj si to!!! ja som sa nehybala sem tam som šla na korule atd a pomaly spadam do svojej vahy,teraz ti musi ist hlavne o babo aby bolo ZDRAVE nechces si predsa potom vycitat ze sa nieco pokazili kôli tvojej postave 😉tehu žen su krásne kašli teraz na postavu to budeš riešiť po tehu a neboj,pri behaní okolo bába to zhodíš 🙂

samara9
autor
20. dec 2013

@miku1 ejha tak aspon niekto kto tize tak rapidne priberal......ja ze smo ejdina ked vidim tie tabulky kolko mam mat tak mi smiesne pride zakazdym :D

samara9
autor
20. dec 2013

@dagmar15
@kate95701 dajak som si aj myslela,ze my toto budete pisat, ja jem a jem kvoli tomu aby bolo babo zdrave, jem hlavne zdravo.........mne ide skôr o to ze ci dakto tiez tak rapidne priberal ako ja......

samara9
autor
20. dec 2013

@dagmar15
@marianqa
@miku1 a co ma stve najviac ked vidim tehule s krasnym bruskom a ja rasteiem do vsetkych stran iba na bruchu veru nie

marianqa
20. dec 2013

@samara9 toto isté som aj ja mala a teraz menej vážim ako ked som otehotnela 😀

dagmar15
20. dec 2013

@samara9 to som mala aj ja ja som mala male bruško a boky a nohy riadne :D :D :D a ked som videla tie chudučke čo im iba bruškA VYSELI tieš wrrrr ale tak babo je zdrave a dajak to zhodim :D bruško mi narastlo riadne až ked ma zavreli do nemocnice :D

miku1
20. dec 2013

@samara9 No ja som pri prvom pribrala 21 kg a pri druhom 31 kg 🙂 Ale ja si priznám, že som proste jedla jak za štyroch. 🙂 Pri druhom tehotenstve mi pri zverejnení vianočných fotiek písali známy, že jéééééj ty čakáš druhé bábo, a to sa ti ako podarilo utajiť, že zachvíľu rodíš??? A ja že nijako, ja rodím až v polke mája 🙂 No bola som jak veľryba na suchu 🙂 Ale čo, nevadí, hlavne že dcérky sú zdravé a krásne a to je dôležité.

mariahodzova
20. dec 2013

Baby? nechcem nikoho nahnevať ale ja som druhýkrát tehotná, čakám tentokrát dvojičky, som v 23tt a pribrala som 4 kila... na poslednej poradni to nebolo ukážkové kilo ale 1,5kg tak mi doktor povedal že nebude ma ešte hrešiť, ale mám si dávať pozor..!! vám teda nič nepovedali doktori keď ste tak dosť pribrali? ja pri prvom 9 kilo 🙂) akože ale dosť ma bolo, lebo pred tým som nebolo žiadna srnka 🙂 hlavu hore, to dáme dole po pôrode, hlave nech sú deti zdravé...neviem ako vy, ale ja nám doprajem cez sviatky, nech si každý vraví čo chce 😀

kate95701
20. dec 2013

Každá sme iná,ja som pribrala 22kg a dole to išlo velmi pomaly a nie všetko,moja sesternica obliekla hned po porode rifle co nosila pred tehotenstvom,takze kde je tá spravodlivosť?

miku1
20. dec 2013

@mariahodzova Mne osobne lekár nepovedal nič. Sestrička si ma zakaždým tak trochu premerala, a skonštatovala, že to priberanie na mne ani nie je tak vidno....ja na to len, ďakujem ste milá ale ja doma mám zrkadlo 🙂 Pri tvojom počte tt, pribratých kg a faktu že čakáš dvojičky....by ťa mal lekár skôr pochváliť ako reagovať, že si máš dávať na váhu pozor 🙂

monyccka
20. dec 2013

@samara9 pri druhej dcre som pribrala 20 kil. A predtym som bola tak na hranici normalnosti smerom k tucnote ;) mam rocnu babulu a o 14kil menej ako pred druhym tehotenstvom. Bez snahy. Kojim, staram sa o deti, jem VSETKO zaradom, okrem strukovin a kapusty, to malej nerobi dobre a vaha sa mi zastavila asi pred mesiacom. Podotykam, ze sladkosti pojem za troch ale vsetko to vdaka dojceniu spracuje telo na mliecko a energiu na nocne vstavanie a ja mam velkost nohavic ako na zaciatku strednej skoly. Takze odporucam nastudovat si vsetko o dojceni, aby ta nezaskocili problemy po porode, ked uz na citanie nebude cas a hura na to. Babatko dostane to najlepsie co moze a sebe tym urobis obrovsku sluzbu.

majusqa77
20. dec 2013

skus jest viackrat denne mensie porcie. ked jes iba trikrat, telo si robi zasoby

charlie1980
20. dec 2013

😀 😀 😀 Neboj nic, po porode vsetko zhodis. Ja som pribrala dokopy 27kg, mala som 55 a skoncila na 82. A to mal maly len 3kg 😀 Dnes mam 65, islo to dolu bez nejakej namahy no a este nejake 4kg by som chcela schudnut. Neviem, aka bola tvoja povodna vaha, lebo spravidla chude baby priberu viac a vsimla som si, ze tie co chlapcov cakaju, tak sa im podari pribrat viac. V nicom sa neobmedzuj, jedz na co mas chut, tvoje babatko to urcite oceni 🙂 A nepotesim ta, cele tehotenstvo som nedala nic sladke do ust, vobec mi nechutilo. Len raz som si dala kusok cokolady a myslela som, ze je to moj posledny den v zivote, skoro som sa otravila 😀 A po porode, ked som kojila, tak len sladke by som jedla. Bohuzial, musela som prestat kojit.

danag
20. dec 2013

ja som počas tehotenstva pribrala 25kg, do 6 mesiacov po pôrode boli dolu, takže neboj nič. Keď odpočítaš bábo + plodovú vodu + nejaké zadržané tekutiny, tak z pôrodnice pôjdeš minimálne o 5 až 7 kg ľahšia. Ja som išla ľahšia o 11 kg, ale to tam boli ešte iné veci.

lienka2407
20. dec 2013

Po porode vsetko zhodis neboj netreba stresovat 🙂 ja som v 22 tt a pribrala som 6 kg a ani neviem ako kedze nejem o nic viac 🙂 nevadi po porode zhodime rychlo

janeita
20. dec 2013

Ja som v 28tt, a na vahe veela , kým ta dr nehresi nestresuj sa , po pôrode schudnes🙂

petrita00
20. dec 2013

Viem presne ako sa citis...ja mam ten isty problem a cely cas si davam pozor co zjem, snazim sa zdravo jest ale obcas aj zhresim. Mam kludovy rezim a este aj tbl tak sa ani nemozem hybat ako ty. Do 20 tt som cvicila a teraz len kysnem. Priberala som aj do 20tt. Na zaciatku som si vravela, ze sa do 12kg zmestim a bohuzial uz mam13 a este par tyzdov pred sebou 😀 . No co ked porodime budemem musiet na sebe pracovat a asi to nebudeme mat take lahke ako ine zienky ale som si ista , ze to zvladneme a budeme krasne maminy. 🙂

samara9
autor
20. dec 2013

@majusqa77 a ked mi viac krat nechuti? som na to asi navyknuta ze citim hlad rano obed vecer.

majusqa77
20. dec 2013

@samara9 treba sa donutit.. ..tiez mi to nejaky cas trvalo, kym som naucila organizmus inak fungovat

vejavika
20. dec 2013

@samara 9 No zato mne chuti aj za troch pribrala som 2 kg,ale asi to bude mojou pracou,vela chodim, som postarka,ale ak prestanem pracovat tak ktovie ako to potom vyskoci 😉 ale dame vsetko dole neboj nic,nase baba nas pocvicia 🙂 🙂 🙂

lucia20
20. dec 2013

@samara9 ja by som ti odporucila nie len trikrat denne jest ale aspon patkrat za den male davky. ja tak jedavam, teraz koncim 20tt. a zacinam 21tt. a navrch mam len 3,5kg. ale viem ako to prezivas, ja som tak skoncila pri prvej, nabrala som za cele tehu 25kg. 😢 ale po porode druhej (su od seba iba rok a 1/4, cize po prvej sa chutnut moc nedalo) som za tri mesaice bez problemov zhodila 20kg co som mala navyse. takze hlavu hore, ked budes mat babatko, budes chudnut, ved mas na to tri roky, kym pojdes spat do prace. 😀 😀 😀 😀

bonnie1
20. dec 2013

ja som bola presne ako ty 🙂 ja som asi zacala priberat od prvej sekundy 🙂 nabrala som cca 25 kilo. ale tak rychlo som zacala priberat do nejakeho 6 mesiaca. potom uz len par kil do porodu. a do troch mesiacov od porodu som mala este minus 2 kila. nic sa neboj a nemysli na chobotiny a uzivaj si. ja som mala strasne komplexi z prs..a teraz sa na tom smejem lebo odkedy kojim mam ich este vacsie ako v tehu 🙂

ariadna22
20. dec 2013

@samara9 ja 27, 40 a 30 kg pri každom inak, to schudneš

luba28
20. dec 2013

@samara9 ja som pri dcere pribrala 11 kg a to som sa obmedzovala riadne,v robote mi vraveli,ze ked bude mat male 2 kg tak,ze budem rada,....a mala sa narodila s vahou 4060g a 51 cm,....cize vsetko islo dole,....a pri synovi som pribrala 16kg a mal 3260g a 48 cm a kila neidu a neidu dole,......ale uz idem na dietu,lebo vsetky veci su mi male a nemienim menit satnik pre moju pazravost,..... 🙂

samara9
autor
21. dec 2013

@luba28 no ale ja som len do 17tt pribrala 9 to je moc podla mna.....

luba28
21. dec 2013

@samara9 je to dost,ale mozno uz potom nebudes tak vela priberat,mozno sa to ustali,... 🙂

polacka
27. dec 2013

Ahoj ja som prvý krát otehotnela keď som mala 73kg. Rodila som v 37tt s vahou 116kg. V 20tt som už vazila 90kg. Od malicka som mavala problémy s obezitou a keď som vypadala chvíľu k svetu tak som otehotnela... Malý ma rok a ja som bez pohnutia prsta v posilovni mala 80kg. No ale som zase tehotna v 14tt takže uvidíme. Teraz sviatky nádhera. No nedajsi koláča keď ti tu vonia. Ale našťastie mam "len" 5 kg hore. Neboj nič. Jednoduché to nebudeš mať ale zhodis to, lebo telo a svaly si pametaju. Trocha picvicis a si naspet uvidíš. Ja bych si nodopierala a jedla by som urcite 5a nie 3x denne. Niektorá priberie viac iba menej. No my sme asi z tých čo viac. Drzim palce.

Strana
z2