Som v 17. týždni a už druhý deň ma pichá vľavo dole
Ahojte zacal mi 17ty tyzden a uz druhy den citim pichanie vlavo dole...je to normalne?
Predtym som zas take citila zdola ale nie brusko ale odspodu chapete...take divne ...to sa mi zda ze preslo ale teraz citim v lavo uplne dole v podbrusku....je to normalne? Alebo nejaky zapal?
Mala by som volat lekarovi alebo je to normalne?
Dakujem Vam
Pichanie moze byt aj roztahovanie maternice, v tomto tyzdni je to normalne ak nie su ziadne ine problemy 🙂
skus to viac opisat. je to ostra bolest alebo tupa. je v nejakych intervaloch alebo stala. nastala zrazu alebo postupne. je nieco co jej zhorsuje zlepsuje? zmena polohy/tepla sprcha oddych
@juliet86 tupa nieje skor ostra..proste zrazu pichne a prestane....cez den to tak asi necitim...ale hlavne nadranom ked lezim ..uz spanok nemam tvrdy len tak uz polihujem a otacam sa v posteli a ono to picha tak niekedy aj po piatich sekundach zas..potom dlhsie nic a zas ...tak vselijako ale casto...
@danielkadandy pozri moze to byt iba neslodne roztahovanie maternice. moze ale nemusi. nevoem kedy mas najblizsie poradnu kazdopadne myslim ze vzdy je lepsie radsej ist zbytocne ako raz neist...
@danielkadandy
Ahoj ja som v 13tt a poviem Ti,ze mam to iste uz asi 3 den . Na nervy som mna pichalo prve dole v pravo a dneska ma picha cele brucho ale mierne intenzivne pichanie. Pocula som,ze to je normalne ze sa roztahuje maternica. Od vcera beriem magnesko tak snad to bude lepsie..

@danielkadandy ja som v 15 a dnes zase vľavo hore tiež nechápem či to sú creva či čo...:/