icon

Som v 18 týždni a 2 dni necítim pohyby. Je to normálne?

lenuska200_22
7. jún 2012

Som v 18 tyzdni,uz som mala pohyb 26.5. ale teraz som dva dni necitila ziaden pohyb...Je to podla vas normalne?Ja mam obavy....Ako ste natom vy ? Zazivate nietko nieco podobne?Dakujem za kazdu odpoved...

Strana
z2
bambulka026
7. jún 2012

Byt tebou by som necakala a isla by som hned k lekarovi.
Radsej mat istotu ze je vsetko v poriadku, ako sa trapit.
Ja som takto pri prvom tyzden necitila pohyby a musela som ist na akutny cisarsky rez lebo bol priduseny...

katuska169
7. jún 2012

na prvorodicku citis strasne skoro pohyby,ja ked som cakala prve tak prve pohyby som citila az v 20tyzdni.a to ze necitis pohyby tak to je normalne

luciferkax
7. jún 2012

Pri prvom bábatku som cítila pohybby veľmi zdriedka, a narodilo sa aj pokojné bábatko :D často som ho necítila aj tri dni, vždy som stresovala :D :D druhémi to vynahradilo, kopalo nonstop a doteraz to je riadne šidlo . ale ak chceš, pre pokoj v duši skoč za elkárom, aj ked myslím, že je to normulne

kubkatka
11. júl 2012

ja som v 20. tyzdni a necitim nic, myslim, ze sa nemas coho bat, este sa ich nacitis 😉

miss_stanya
17. aug 2012

moj maly sa ozyva pravidelne rano aj vecer ked si sadnem a oddychujem, posledne dva dni bol lenivy, lebo som mala volno a sedela doma, skoro vobec sa neozval :D dnes som sa uz nastvala, kupila velku cokoladu a jak sa po nej zase rozbehol :D :D moja svokra vravi, ze na sladke vzdy zareaguju 🙂

Strana
z2