icon

Som v 20 týždni a mám bolesti. Poradíte mi?

vfrantiska
30. nov 2011

ako keby som mala menštruáciu (20 minút denne to asi trvá)

sisaha
30. nov 2011

ano, viem ti poradit. Sadni do auta a hybaj k lekarovi... 🙄

jananis
30. nov 2011

vieš ono sa aj maternica roztahuje..mne sa bruško ukázalo až v 18týž. a tiež ma pobolieva

monika1279
30. nov 2011

Mňa tiež bolievalo a lekárka mi povedala že je to tou maternicou ako sa rozťahuje. Ale pre istotu skoč k lekárovi, lebo nikdy nevieš.

tinki
30. nov 2011

ja sa tiež pripájam, ak sa bolesti opakujú, môže to znamenať, že sa otváraš. Nečakaj a choď, hoci aj na pohotovosť na gyndu. To nie je sranda. Niečo ti pichnú, pozrú na malé a povedia čo ďalej. Netreba čakať. Aby už zajtra ráno nebolo neskoro.

mimca20
30. nov 2011

Treba s tym jednoznacne ist necakat.

moonlightka
30. nov 2011

Ahoj chod rovno na prijem...myslim ze budes musiet lezat v nemocke zdvihnuta aby babenko bolo ok... 😉

jajka0211
30. nov 2011

radsej chod k lekarovi

ripmajka
30. nov 2011

ak máš tieto bolesti, jednoznačne okamžite. Nečakaj či to prejde!!!!

pici
30. nov 2011

obdivujem kazdu, co namiesto toho aby sadla do auta a isla k doktorovi, sedi doma za pc a caka a pise na forum, co jej kto poradi?????

katka3012
1. dec 2011

preboha naco este cakas ? Utekaj na pohotovost,alebo k svojmu gynekologovi.Moja ved to nieje sranda.Radsej chod viackrat a zbytocne,ako raz a uz je neskoro.Ved ti pozru miminko,ked tak daco ti pichnu od bolesti,a hned budes kludnejsia aj ty,ked budes vediet,ze je vsetko v poriadku a nie tu cakat pri pc na kazdej z nas odpoved

majusina
1. dec 2011

Mna tiez pobolievalo brucho celé tehotenstvo akoby som mala menzes, no doktorka mi hovorila ze to nic nie je.
Že to býva , a veru, všetko bolo OK. No ak su bolesti intenzívne ako u teba urcite k doktorovi čím skor🙂

milankovazuzana
1. dec 2011

Kočky, vfrantiska chcela od nás radu a nie studenú sprchu...Možno potrebovala na základe našich rád len nabrať odvahu a ísť ku lekárovi, veď strach z neznámeho veľakrát núti človeka konať iracionálne, ale dá sa to vysvetliť milo a poradiť...Povzbudenie by padlo lepšie...

tehulka21
1. dec 2011

no ja som mala tiez podobne bolesti..prvykrat asi v 15 tt. som zacala krvacat utekali sme na pohotovost a to pozerali na mna ze co stresujem ze to je normalne v tehotenstve..ja som im tam vynadala ako by sa na mna pozerali keby som dosla zo zacinajucim potratom? 😠 lahostajna krava?tak ma osetrili odvtedy chvalabohu nic len tie bolesti som mala tiez a to mi lekarka povedala ze sa mi prisposobuje maternica pre babatko..dostala som magnezium a odvtedy klop klop vsetko ok 🙂 takze aj moja rada - chod lekarke 😉

lubkaj38
2. dec 2011

pokial to nie je pichanie a podobne krce tak je to v pohode pokial mas len tlak ako keby si kramy mala dostat natahuje sa ti maternica mne v nemocnici dali nospu ale nebrala som ju tolko vydrzim nie je to bolestive ale take neprijemne taky tlak ...... taky tlak citim aj ja ja som v 28tt a vraj si tych tlakoch este uzijem lebo sa maternica prisposobuje babatku ale ked pojdes do poradne povedz to lekarke ale ak mas pichanie v podbrusku krce ... tvrdne ti brusko spinis hned ku lekarke!!! nie je co cakat!!!

ivyk
7. dec 2011

ahojte, tak ja mam podobny problem, od nedele bolest krizov a bolest v podbrusku, v pondelok som naklusala k dr. ktora ma vystrasila (zastupujuca dr.)..mam ostat lezat cely tyzden, plus beriem magnezium. Dnes som bola na kontrole, tak moj dr. mi povedal, ze mozem ist do prace, ale mam oddychovat a nenamahat sa, pokracovat s magneziom. Mohlo to byt sposobene aj tym, ze v sobotu som viac chodila ako som mala, krize ma boleli urcite z toho, a mozno to suviselo aj s prechladenim. No nikto mi nevie povedat, ci to moze byt hroziaci potrat, alebo nie. Chvalabohu, od vcera je to o mnoho lepsie, asi zabralo magnezium a klud, iba sem tam mam pichnutie v spodnej casti bruska, ale moze to byt zrejme ta maternica, kt. sa roztahuje? Som v 16tt, velmi som sa zlakla, urcite treba zajst za doktorom, nic nepodcenit, ale na druhej strane, aj ten doktor mi nic extra nepovedal a neukludnil?!