Som v 20. týždni a nič necítim
Ahojte som v 20 tt a nic necitim … kedy ste citili ze sa nieco deje ? Dikes
@dzulli1980 😍takze este mam cas
Áno, neboj sa ... moja dcéra bola v brušku strašne lenivá, koľkokrát som musela zjesť čokoládu, aby som ju rozhýbala, ja som žiadne kopance do rebier celé tehotenstvo nezažila ... zato teraz je pohyblivá až moc 😀
Od 20tt malé ťukance.. ale u každého je to individuálne kamarátka od 22tt 🙂
A vies kde mas placentu? Mala by si to mat poznacene v knizke. Typujem ze vpredu 😉 ja som tiez tak mala, dost tlmi kopance a vsetko, takze pohyby potom citis neskor ako ostatne. Na druhej strane je pravdepodobne ze budes usetrena od ostrych a silnych kopancov priamo do rebier ☺️
@selena_luna nie nie placentu mam vzadu 😊
Jaj, tak ked to zacne, nebudes usetrena kopancov :D
@selena_luna 😂🙈
skús sa posadiť na stoličku nohy tiez na stoličku 🤣 alebo cola/čokoláda 🤣🤣🤣moje bábo je tiež lenivé aj ja som sa už obávala ale deň pred meninami som už cítila tiež ako s prvou 18tt 🙏🙏❤ ... večer som si dala čokoládu a bábo tam podľa mňa robilo kotrmelce 😨🙈
No ja som 22 tt, a začala som cítiť veru skoro od 18 tt… ale až posledný týždeň a pól dva max je to také intenzívne, ale ja mám v bruchu nejak lenivé babo😀 2 dni kope že ho cítim pravidelne celá šťastná a zrazu ďalší deň nič, ledva kopne, potom zas 2 dni ho ledva cítim že keď chcem aby kopol musím pichat do brucha jesť sladké q porom zas sú dni kedy stále kope silno 😀asi to závisí od toho v akej polohe babatka sú, majú ešte veľa miesta v týchto týždňoch lebo keď som skúšala angel sound počula som ako kope ale ja som nič necítila. To znamená že mozno ho máš tak otočeneho že aj kope len to necitis, môjho tiež irim intenzívne keď je dobre otočený a keď je nejak divne tak cítim ale slabšie 😀

V 21tt ... aj to bolo len také slabučké, ako keby ma niekto vtáčím pierkom po bruchu hladkal.