icon

Som v 20. týždni tehotenstva a nič necítim

10. júl 2022

Ahojte baby.Prosim vas pomôžte mi,poradte mi...
Som v 20 týždni tehotenstva a este nic necitim.
Dnes som sa dokonca zobudila s tym,ze mi je dobre.Normalne ma nic nebolí,mam silu,necítim ani únavu.Aj prsia na bolia oveľa menej na dotyk ako zvyčajne.V stredu mam kontrolu.Myslite ze je aj tak všetko ok,aj keď sa citim dobre?Som prvorodička a nevyznam sa v tom co je ok a co nie.Ako ste sa citili vy v 20 týždni? Ďakujem za odpovede a zelam pekny den.

18dada18
10. júl 2022

Neboj sa 🙂 urcite je všetko v poriadku a ak už citis pohyby tak tým dupľom by som sa nestresovala. 🙂

autor
10. júl 2022

@18dada18 no citim občas také bublinkovanie,ale to len sem tam.Dnes vôbec.

elenka74
10. júl 2022

Buď rada, že sa cítiš dobre, ja som každý deň do konca 5. mesiaca zvracala, predstavila som si zákusok a už ma napínalo 🙂

pukina
10. júl 2022

Neboj nic, u kazdej zeny je to uplne individualne. Ja som napriklad bublinky necitila vobec, mna na konci 21tt zacal v robote zrazu kopat z nicoho nic strasne slehy 😀 A tiez to niekedy ani necitim kazdy den alebo cely den, som uz 26tt. A priznaky tehotenstva som tiez nemala vobec doteraz.

majlo1234
10. júl 2022

Neboj sa, ved je fajn, ze sa citis dobre, nemusis cele tehotenstvo len umierat😊

cimage
10. júl 2022

Ved to je super, ze sa citis dobre. Ja som vzdy mala v 2 a 3 trimestri energie za dvoch, az ma muz krotil, aby som aj oddychovala. Lenze mne sa chcelo stale nieco robit. Zavarala som, malovala nabytok, atd.

18dada18
10. júl 2022

To bude ono. To bublinkovanie. Nestresuj a užívaj si, ze ti nie je nič 😊

autor
10. júl 2022

Ďakujem vam za komentáre ženy 🥰

lucinika
10. júl 2022

Pri prvom tehotenstve som cítila pohyby v 20tt, pri druhom až v 23tt. V tomto období sa mi bolo už lepšie, mala som viac energie, žiadne nevoľnosti. Všetko je v poriadku 😉

vilma7
10. júl 2022

Ja keď toto čítam, sa mi dvíha už pomaly tlak. Kde je napísané, že každá matka má celé tehotenstvo trpieť , objímať záchodovú misu, má ju páliť záha, bolieť prsia, kríze atď atď??? Kdeeee???

Ja som mala dve tehotenstva po 40.-tke. vieš čo bol mojím jediným prvým a posledným príznakom? Tehotenský test!!!!

anavixy
10. júl 2022

@vilma7 detto 👍🏻 Nechapem co tie zeny chcu stale citit, stratia sa im priznaky a nvm co… ako keby tehotenstvo bola smrtelna choroba. Ano, pre niekoho je to strasne obdobie, ale prave preto by som sa a aj som sa tesila, ze prave ja si to mozem uzivat.
A autorka, o chvilu budes citit pohyby a potom ich obcas aj citit nebudes (jeden strach strieda druhy) a verim, ze pridu aj tie neprijemne pocity. To ze sa citis dobre urcite neznamena nic zle.

autor
10. júl 2022

@vilma7 no tak keď ti to tak dvíha tlak ,tak to abi nečítaj.Ak si mala zdrave tehotenstva,tak bud rada.Nie každá je rovnaká.Ja som prvorodička a tentokrát to taham uz chvalabohu do 20 týždňa.Predtym som mala zopar nešťastí v skorsom štádiu a skončilo to zle.Zeny ktore si takým niečím prešli maju prirodzene obavu uz zo všetkeho.Ci je to dobré,ci je to zlé.Ale aj tak ti dakujem za komentár nech uz je aky je.Spomedzi tych dobre naladených ,sa vzdy musi nájsť aj nejaký ako je ten tvoj.

autor
10. júl 2022

@lucinika ďakujem 🥰🥰

bessdonna
10. júl 2022

@vilma7 a mne sa z tvojho komentara dviha zaludok.idem objimat zachodovu misu👎