Som v 22 týždni a občas ma pichne vo vaječníkoch
Ahojte, som v 22 tt a uz asi dva dni mam trosku napatejsie brusko, sem tam ma pichne vo vajecnikoch, trosku zvlastne napatie. Zda sa mi, ze sa mi v tychto poslednych dnoch trosku zvacsilo brusko, cize rastieme, aj my male viac tlaci na mechur, niekedy mam az take jemne steklenie🙂. Chcem sa len spytat, ci ste zazili nieco podobne v druhom trimestri aj vy alebo by som mala naklusat k dr? Viem, ze rastie maternica atd., ale netusim, ci sa to moze prejavovat aj teraz alebo skor v prvych mesiacoch. Poradte mi, prosím, dakujem!
Ja sa citim presne rovnako ako to popisujes aj ty, a som tiez priblizne ako ty, 23tt, myslim si, ze je to v tehotenstve normalne, ale samozrejme ak mas pochybnosti vzdy je sa lepsie uistit a ist k lekarovi...
pohyby uz mam asi tyzden, male aj kope ako besne🙂 takze verim, ze je to ok, som rada, ze v tom nie som sama a citite to tak viacere...🙂
to je normalne malinke sa natahuje,to tedy byva taka bolest,ked som bola s mladcsou tehotna tak sa mi to stavalo,nebojte sa to nic vazne neni 😅
Ja som tiež v 22. týždni a cítim to isté. Ale čítala som, že tieto kontrakcie sú v podstate tréningom maternice a tvojho tela na očakávaný pôrod.. Takže netreba sa obávať... 🙂
dakujem, dievcata. mne to nedalo a pre istotu som zavolala kamoske-gynekologicke- ta ma trosku vystrasila, ze bezne sa s tym hospitalizuje, ked sa take nieco deje- aj ked sa to deje v tehotenstve casto. Poradila mi, nech dam kludovy rezim tieto dni, tak sa snazim. Myslim ale, ze je to tym, ako sa tam male pohybuje. Ked si napriklad lahnem na lavy bok, zvykne mi tlacit na vajecnik. Vacsinou si to zlizne prave ten, chudak🙂

Myslim ze su to uplne normalne pocity,nemusis sa bat.A pohyby uz citis?Lebo ak nie tak to steklenie mozu byt pohyby 😉
@dadka26