icon

Som v 22tt, necítim žiadne pohyby bábätka

18. jan 2020

Dobrý deň,
Som v 22tt tehotenstva (prvorodička). Všade sa uvádza, že od 18tt-20tt cítia ženy prvé pohyby svojich bábätiek, no ja by som uvítala reálne skúsenosti reálnych žien 🙂
Ja som v už spomínanom 22tt a pohyby necítim žiadne. Raz, či 2x sa mi niečo zazdalo, no možno to bude niekomu smiešne, no naozaj neviem rozoznať, či to bolo babo, či pohyb čriev. Skúšala som všetky "overené" recepty, ako väčšia fyzická aktivita, vypitie väčšieho množstva vody naraz, či zjedenie čokolády (nemam rada sladké a to som do seba napchala polku orieškovek Milky 😆).
Z lekára som bola pred 6 dňami, keď zistil, že necítim pohyby, len "zahmmmmkal". UTZ bol v poriadku, babo vitálne, napriek tomu, že som na UTZ videla tie saltá, tak pocitovo nič. Len doplním, že mám placentu vpredu.
Nie som hysterka, nebeham zbytočne po lekároch, no začína ma to vážne znepokojovať.
Budem vám vďačná za každú jednu skúsenosť.
🙂
LK

Strana
z2
cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
autor
13. feb 2020

@cokolada_876 Ahoj, túto tému som založila takmer pred mesiacom, pohyby už cítim - od 23tt. Teraz som 26tt.
Vtedy som sa bála, no teraz už viem, že pri placente uloženej vpredu a ešte k tomu pri prvorodičkách je cítenie prvých pohybov v poriadku dokonca medzi 22-25tt 🙂

niki_9
21. júl 2021

Ahojte, ja som 21+4, pohyby cítim keď som v kľude alebo občas keď sedím 🙈 no chcela by som vedieť kedy sa dajú uvidieť prvé vlnky na brušku

Strana
z2