Som v 23. týždni a bábo mi tlačí pod brucho
Ahojte maminky chcem sa vás spýtať denne cca 3 krát sa mi maličký tlači až dole pod brucho je stvrdnute ale iba cca na 2minutky a potom sa vráti do svojej polohy prosím poraďte mi mamičky som z toho vystresovana som v 23 tt pridávam aj fotky aby ste videli

@roztlieskavacka a nemusím sa ničoho báť?
Cestuje
@marta0305 robi sa to aj mne uznod cca 15tt. Toto mollze byt uz aj tvrdnutie bruška ak citis taky akoby nepriejmny ťah. Ja som 28tt a obcasne tvrdnutie je okej. Nasad si magnerot na zaciatok 2x500mg, povedz to dr. Ak sa nemeni nemalez na krcku tak sa neznepokojuj.
@marta0305 nemáte sa čoho báť, babatko sa predsa v brusku hýbe.
@marta0305 treba rozlisit medzi tvrdnutim bruska a tym ked sa babatko "vypučí" ak máš pocit že ti akokeby vyskočí len časť bruska, častokrat na inych miestach tak to bude babatko čo cvici. Ak ti ale stvrdne cele brucho a cítiš pri tom taky ťahavý pocit a take "mravčanie" tak to je tvrdnutie brucha. Ak sa opakuje do 10x max za den a su bezbolestne tak sa to považuje za OK 😊
Niet sa čoho báť, bábätko sa len pohybuje v brušku.

Ano aj mne sa zvykne tak úplne napučit na jednu stranu a chvíľku je to taký trochu kŕč a potom sa uvoľní a vystrie... oni tak cestuju v bruchu 💖