icon

Som v 23. týždni a mám úzkostné panické stavy

leninka86
5. jún 2018
jana_eyre
5. jún 2018

@leninka86na toto forum vlastne patri cokolvek, len musis viac konkretizovat..

leninka86
autor
5. jún 2018

Ahoj no dlhoročne sa liecim na uzkostne panicke stavy veľmi som chcela bábätko ale ako sa tehotenstvo stupnuje vlastne som v 23tt je to horšie a horšie neviem ako dalej dnes som skúsila aj iného psychiatra no tam som sa vydesila ešte viac začali si ma hádzať ako .... jeden tak druhý tak ja už naozaj neviem ako dalej

zvoncek5
5. jún 2018

a chodíš aj ku psychológovi? Naša psychologička robí nejaké dychové cvičenie pre ľudí s panickými atakmi, že sú bez pravidelných liekov, a na tom prístroji sa učia správne dýchať.

jana_eyre
5. jún 2018

@leninka86 skus napisat do skupiny liga za dusevne zdravie.. tam.je vela bab s podobnymi problemami, mozno by vedeli poradit ako to zvladli.. drzim palce..

marvin1234
6. jún 2018

Ahoj, ja som sa roky liecila na rovnaku diagnozu, ked som otehotnela liecbu som prerusila, takze chapem ako sa citis, keby si sa chcela len vyrozpravat, kludne mi napis, pre mna bola najhorsia samota a ze som nemala s kym o tom hovorit. Kontrolovali ti stitnu zlazu? Uzkostne stavy podla mojej dr moze sposobovat aj problem so stitnou.

leninka86
autor
6. jún 2018

@marvin1234 ahoj podrobila som sa aj tomuto vyšetreniu našťastie je to v poriadku