icon

Som v 24. týždni a stále fajčím. Ste na tom podobne?

nikuska0119
30. jan 2013

Ahojte som v 24. tyzdni tehotenstva a vobec sa mi nepodarilo prestat fajciť...... informovala som o tom aj gynekologicku a ta mi povedala ze ked vyfajcim tie 3 cigarety denne tak to nieje problem ze je horsie co dycham vonku (vzduch) ze to niekedy viac skodi ako ta cigareta...........co si o tom myslite je tu nejaka zena ktora ma pochopi ci ma vsetky odsudia?

Strana
z8
marissenka
20. máj 2013

dufam,ze nikdy nepochopim fajciarov!. a som rada!! ked sa narodi zapalis si aj pri nom? jasne,ze nie! ale ked ho mas v brusku ano? 😢 a nechapem,co sa tu niektore obhajuju tym,ze co vsetko este skodi...boze!je to smutne 😔 takto vedome nasavat bordel do tela!! milujuce matky!"dala by som zivot,za svoje dieta!.".sa biju do prs! ale cigaretku si neodpustia...ach jo.!

lukihomamina
20. máj 2013

....pokiaľ si touto diskusiou robíš srandu, tak OK....ale ak je to vážne....tak si bábätko nezaslúžiš....veľa žien by chcelo nosiť dieťatko pod srdcom a žiaľ nemajú to šťastie a naopak takéto sebecké ženy ako Ty, tým je to dopriate....život je fakt nespravodlivý....prajem tomu malému drobčekovi veľa zdravíčka a Tebe, aby si konečne dostala zdravý rozum a začala byť matkou...

Strana
z8