Som v 25 týždni a ešte som necítila kopanie. Máte s tým skúsenosti? Je to normálne?
Fuha. Ja by som uz stresovala, nebyr 2 mesiace u doktora na kontrole, necitit pohyby, uz by som hladaka moznost zaplatenia sona
Ved raz mesacne musi byť poradna😯 to co za gynekologa
A niesi nahodou v 20tt?
@dadus1838 a kedy mas dalsiu poradnu?
Necítiš vôbec nič? Ani keď si ľahneš na chrbát a v kľude sa na to sústredíš? Kopanie ako také byť nemusí, ale nejaký pohyb v tomto týždni by už mal byť cítiť... Ani tá veľká pauza od Dr. mi nejde do hlavy 🤔
Na blogu ma, ze je v 20tt....a mimochodom 11.8. uz tiez bolo.
A v starej diskusii z 12.7 pise, ze je 6tt+6. Nesedi to nejak. Vies vobec, ktory tyzden si?
V profile ma, ze 29 tyzden😂
@dadus1838 mozes mat placentu vpredu,vtedy nemusis tak intenzivne citiit pohyby..ja som maleho takmer necitila,skor len stikutku a vecer,ked som.lezala na boku.inka skoro vobec... A ja,ze ake kludne dieta to bude. No kdeby! A ani na monitore som necitila pohyby,ja ze co to za divny zvuk a on,ze ved babo sa pohlo! A ja som nic necitila! A pri malej som si uzila pohybov,ze az! Tu som citila omnoho intenzivnejsie,hoci bola skoro o pol kila lahsia ako on.

Tazko povedat...v 25tt by si uz mala davno citit kopance.mozno je babo kludnejsie,neviem.kedy si mala naposledy vysetrenie u lekara?robil ti sono?