icon

Som v 26. týždni + 3 dni a nemám skoro žiadne brucho

vikuus
30. jún 2021

Ahojte.
Zatiaľ nemám skoro žiadne brucho iba sa zaoblilo.
-Teraz už niekedy začne rast?
Cely deň pijem veľa, veľa vody a malo chodím na wc no pred spaním to všetko začnem dobiehať. Od 20-22 som stále na wc.
Večer od 20hod mám napuchnutý klitoris neznesiteľne to šteklí a chodím každú kvapku cikat.
-je to v poriadku?

nikimajorova
30. jún 2021

ahoj. a ked si bola na sone naposledy bolo vsetko ok? ak áno a bábo rastie tak ako má tak nemaj obavy. mne tiez az teraz zacalo trosku rásť bruško 22+6. kazdá sme iná 🙂 a to s cikaním je možné ze je bábo uložené vzdy na večer tak ze ti tlačí na mechúr a preto ta nuti chodit cikat kazdu kvapku 🙂

kallanchoe
30. jún 2021

@vikuus je to v poriadku, moja kamoška má 3 zdravé deti a mala brucho ako ja v 3tom,keď šla rodit....ja by som bola šťastná že nemám brucho....😉 Ja ho som mala podľa mňa obrovské, a teraz popraskané až nad pupkom🤷.....a časté cikanie je v tehotenstve úplne normálne....

july0
30. jún 2021

ja som 24+4 a mám ho ako keby som bola v 8 mesiaci a ešte keď sa mi ujde poznámka že som ,,akásiká veľká" na to že som v 6mesiaci tak mám chuť rozdávať facky, fakt by som chcela byť radšej na tvojom mieste :D

vikuus
autor
30. jún 2021

@nikimajorova
Keď som bola na kontrole všetko v poriadku.

nikimajorova
30. jún 2021

@vikuus tak potom je vsetko v poriadku. nie kazda zena ma obrovske brucho, aj ja mám jedno z tých menších. bud rada ze ti zatiaľ nezavadza a nemusíš si kupovať nové veci len aby ti brucho netrcalo spod tricka :D