icon

Som v 4. mesiaci tehotenstva a neznášam deti

monky0608
4. jún 2014

Som v 4. mesiaci tehotenstva a neznasam deti. Nenavidim ked revu v restauraciach, behaju pomedzi nohy v obchodoch, ked su hlucne a hlavne mamicky ktore idu hore nosom po strede chodnika s kocikom. Myslite ze sa to zmeni ked budem mat to moje?Mate niektora taky isty problem? Alebo je to len nejaka predporodna depresia?

Strana
z4
jabadaba
9. jún 2014

@mircalla veru, ziadne hormony. Surovost vladne svetom, tato tema je toho krasnym a zaroven nesmierne smutnym prikladom. Ale sa to tu z tych zien postupne vyplachuje, ako taka zumpa. Fuj, taka som nasr....a ja krava tupa pomaham a pomahala som zakazdym ked sa dalo. Viac asi nebudem.

kamanima
9. jún 2014

he he 🙂 pobavili šme še 🙂 načo si otehotnela, keď neznášaš deti? to ako keby som si objednala mačku, napriek tomu, že ich neznášam a potom čakala, že ju budem mať rada. no otras

hucko44
9. jún 2014

@jabadaba Budeš. Nezmeníš sa. Lebo keď ano, budeš ako tie, ktoré sa Ti nepáčia a budeš nenávidieť sama seba. Ak je niekto ľudomil, nebude konať inak. Na chvílu sa naserieš a jediné, čo zmeníš je, že nebudeš pomáhať cudzím a tým, čo Ťa vysávajú, ale vždy tu budeš pre SVOJICH ľudí. S tým nič nespravíš a ani sa tým netráp. Tak to má byť. :-P

jabadaba
9. jún 2014

@hucko44 hm...asi mas pravdu. Kolkokrat som si to uz povedala, totalne znechutena a zakazdym, ak sa nieco zomlelo, tak som ako sprosta pomahala, volala sanitku, podavala vodu ci inak ratovala. A zakazdym som si potom nadavala, ale asi sa fakt neviem zmenit.... 😖 Len som znechutena, ved toto je otrasne nieco. Idem radsej volat mame, mam o nu strach ci je v poriadku. Bola som v soku ked mi volala, ze nikto z ctenych dam rit nedvihol, aby jej pomohol, nikto sa nespytal ci je v poriadku....uz mi tusim ani do revu nie je od znechutenia...to by sa clovek v revani ani nezastavil.

hucko44
9. jún 2014

@jabadaba Všetko sa Ti vráti v ten správny moment, uvidíš 😉

jabadaba
9. jún 2014

@hucko44 😉 snad...ide mi najma o najblizsich, aby ich nenechali v stichu, ked ja im nebudem na blizku.

patulka83
9. jún 2014

Neda sa nekomentovat.Ako mozete povedat,ze nenavidite cudzie deti!!!??To sa neopovazim povedat ani o dospelom cloveku,preboha. Su to trosku silne slova,o malom dietati,kt.nepoznate a ktore vam ani nic zle neurobilo...sa zamyslite niektore:-\btw,ludia vobec nie su zli,len ludstvo je priserne...

hucko44
9. jún 2014

@patulka83 Paťka, tu neide o nenávisť voči cudzím deťom. Podľa mňa len hrajú formu a chcú poslať GESTO, aby šokovali. Túto filozofiu preberajú ľudia od bulváru. Podľa mňa tie cudzie deti nenenávidí. Mám zato, že si len myslí, že bude zaujímavejšia. Nedokážem totiž prijať fakt, že niekto NENÁVIDÍ DIEŤA len preto, že nie je jeho. Také nie je. Skôr uverím, že na Slovensku sú ešte 18 ročné panny 🙂

happyfrog80
11. jún 2014

@edvelyn posledny krat ,#nevyrypuj

happyfrog80
11. jún 2014

@patulka83
@hucko44 kazdy je iny ,nezabudajte,jeden je uchyl ,druhy gay/lesba ,preco to komentujete ked vyrypujete .Komentujte len ked chcete pomoct nie vyrypovat hadky ako henta.

hucko44
11. jún 2014

@happyfrog80
Komentujem preto, lebo dotyčná si to vyžiadala. Chcela vedieť názory iných. Názory sú rôzne. Slovo VYRYPOVAŤ nepoznám a to poznám rôzne slová - dokonca aj slovo VYBÝVANÝ, čo nie je v žiadnom slovníku oficiálnom, ale rómovia ho vymysleli.

Myslíte si, že pomoc spočíva len v tom, že sa vyjadrí súhlas ? Komentáre od @patulka83 @edvelyn sú na mieste. @monky0608 má problém v tom, že žije v inom svete. Má iné priority, ešte má možno nekľudný hormón. Ona sa skludní a príde na to, že nenávisť ju nikam neposunie. Len sa viac naserie. Možno ma bude teraz nenávidieť - aspoň bude mať ventil mňa a nie deti - nemám nič proti tomu. Ja mám deti rád (inak ako medializovaný katolícky kňaz). @monky0608 má možno veľa kamarátok a dieťa ju o ne pripraví. Teda nie úplne, ale intenzita stretnutí zrejme poklesne. Možno do konca života nebude mať rada deti a umrie ako nasrdená starena, ktovie.... Ak by nedostala aj názor, ktorý ju nepodporuje v jej nenávisti, tak by ako namosúrená starena určite skončila. Určite si videla kopec filmov, kde niečo také bolo. Oficiálne Ti Tvoja hrdosť nemôže dovoliť so mnou súhlasiť, nevadí. Semienko je zasadené 😝

happyfrog80
11. jún 2014

@monky0608 ja zasnem nad niektorymi matkami co nevedia citat ,precitaju si len nadpis a hned urazlivo reaguju.Ved ty si nespominala ze neznasas svoje vlastne buduce,ale cudzie decka. .😞😩 Svoje vlastne asi kazda lubi nie?Ci poniektore viac lubia modrejo konika ako svoje deti ?

happyfrog80
11. jún 2014

@hucko44 teda poznam osobne dvoch fararov ktorí maju az tak radi deti ze musia chodit na plavaren s nimi lebo su uchylaci a to je o nich zname .Neviem preco sa daju na to ked si to nezasluzia.
A to mi je novina kde az farari siahaju,jeden na koniku druhy na facebooku,co by sa mali venovat kostolu tak surfuju.Ach jaj.

hucko44
11. jún 2014

@happyfrog80 Nechcel som zmeniť tému, len som chcel uistiť ostatných, že týmto smerom vietor nefúka 🙂 Túto tému radšej ďalej nerozvádzajme v tejto diskusii. Na to treba inú diskusiu, ale to radšej nezakladaj, lebo by sa MK polarizoval (rozdelil na dva tábory) a možno by to narušilo kopec priateľstiev.

patulka83
11. jún 2014

@happyfrog80 mily happyfrog,necitam celu diskusiu,takze asi nie som v obraze,kto a co tu riesi.Precitala som si prispevok zakladatelky temy a napisala som to,co si myslim.Bodka.Mna tieto zabo-mysie vojny fakt netrapia,ani nezvyknem casto komentovat,ale toto mi nedalo.Nenavidiet dieta....no comment...a tebe prajem vela zdaru pri pomoci,kt.poskytnes zakladatelke temy.:-!

monky0608
autor
11. jún 2014

Este raz dakujem za pozitivne komentare, ktorych tu je bohuzial zalostne malo! Viete co, ja sa necudujem momentalne ani tym mamickam ktore uz deti maju a nemaju radi ostatne 😀 😀 kazdi sme predsa ini, kazdemu z nas vyhovuje, paci sa, nepaci sa nieco ine. takze poprosim moralistky typu mala si ist na potrat (tym odporucam precitat si moje prispevky znova, kde vysvetlujem, ze tento stav nie je trvaly),aby sa nevyjadrovali. Nie som mlada mam pomaly 30 rokov takze som si dobre zvazila pro a proti, narozdiel od niektorych vas mladych, pre ktore je ich potomok jediny zmysel zivota. PEACE

monky0608
autor
11. jún 2014

Nebudem sa vyjadrovat jednotlivo ku kazdemu lebo na to nemam cas, takze dufam ze prispevok nad tymto vsetci pochopia 🙂 A este raz dakujem vsetkym ktore sa vyjadrili k teme, pozitivne, a hlavne vedeli o com pisu a precitali si celu diskusiu a nehadzali prispevky od veci a do vetra 🙂

jabadaba
11. jún 2014

@monky0608 si neskutocne chapava bytostka, mas pochopenie pre tzv. mamicky, ktore ine deti nemaju rady. Len dufam, ze budes ronako chapava ak sa tymto mamickam dostane rovnakeho pristupu k ich vlastnym detickam. Ze ich tiez bude niekto neznasat a bude ich povazovat za neprijemny hmyz. Ja teda aspon naivne tomu verim, ze tieto mamicky s tymto postojom, ktory im je vlastny rataju, a ze tak ako ony neznasaju niekoho aj same budu neznasane. Mozno tu je konecne priestor, po takychto uprimnych vyznaniach, aby sa aj obsahy fotoblogov s detickami komentovali rovnako uprimne. Co povies? Nie kazde dieta tu vyobrazene je totiz povabne a na zozratie, ale zalaskovane mamicky ich tu taaaak radi verejne vetraju....tak ak sa im dostane neznasanliveho komentu, verim, ze to budu brat ako normalne a uplne prirodzene. 😉

P.S. vies ako sa vravi, take male nastavenie zrkadla...

livi28
11. jún 2014

Baby ja som v 5 mesiaci tehotenstva, nepochopím ako môže povedať, nenávidím deti, potom si ich netreba robiť. !!!!!No chápem aj druhú stránku!!!!, 8 rokov som robila v hotelierstve a kym som neotehotnela, liezlo mi na nervy 90% mamičiek, práve pre ich chovanie. To aký bordel boli schopné nechať po sebe v reštaurácii je des (neviem čo majú doma), nechať vy...ť svoje dieťa 2m od stola na terase, akoby neexistovali WCka tiež nepochopím, ani to prečo sa chovajú NIEKTORÉ, že sú jedinými tvormi spolu s ich deťmi na planéte a všetko sa má prispôsobovať im, tiež nie. Myslím,že niektoré milé mamičky, by sa mali ttiež zamyslieť. Potom vznikajú takéto fóra s otázkami. 😝

edvelyn
11. jún 2014

@happyfrog80 a ked nie tak co?bude baci baci?

santamonica
17. jún 2014

@monky0608 ahoj, predpokladam, ze si mlada kocka ........ ja som kedysi robila aupairku v UK a tvrdila som, ze deti neznasam, ze ich nechcem a no proste to co ty........ver mi to sa zmeni , co by som za to dala, keby som mala aspon jedno, je to moja najvacsia zivotna prehra, ze to nejde, sposobuje to mne aj mojej rodine vela smutku a bolesti a na vsetky tie "otravne, vrestiace" deti pozeram so smutkom a zavistou a dala by som vsetko na svete, aby som aspon jedno take mala ........

bahira1962012
17. jún 2014

😀

blue99
17. jún 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

prečítala som iba tému,názory nie

ale odporúčam hniezdo záchrany,veľa ľudí by sa potešilo,našlo zmysel života

lucinkaboz
17. jún 2014

keby si robila opatrovatelku ako ja v jednej Bratislavskej zbohatlickej rodine,vtedy by si mala dovod povedat nachvilu neznášam deti....kopali ,pluli do nas,volali nás služkami-opatrovatelky,
mohli všetko čo chceli,nemali hranice v ničom,5 ročná rozkrazovala dospelým....absolutne nevychované,matka doktorka.zubárka,lenivá jak voš,smiala sa na nevychovanosti detí....vlastná babaka povedala ze zo starsiej vyrastie prostitutka.deti mali 3,5 a 5 rokov....vtedy som na tri mesiace povedala,že nechcem deti...pototm ma to prešlo.prejde to aj teba,bud rada že mas tu moznost....všetko sa zmení narodením a hlavne nenavstevuj obchodné centrá.-))))))))))))))

rosabella
4. júl 2014

@jabadaba @hucko @livi28 veľmi sa mi páčia vaše názory (@jabadaba, @hucko), ktoré sem-tam čítavam aj v iných diskusiách, ale tu sa troška mýlite: žienky nepísali, že nenávidia deti, ale nenávidia ich revanie, krik, behanie pomedzi nohy, nevychovanosť a pod. Nenávidieť deti ( alebo kohokoľvek pre akýkoľvek dôvod ) je nesprávne, zaťažuje toho, kto nenávidí. To však neznamená, že musím milovať všetkých bez rozdielu, je normálne, že s niekým si rozumiem viac a iného zase "nemusím". Ale je úplne niečo iné nenávidieť ( v zmysle neznášať, nemať porozumenie ) niektoré prejavy ( = vrešťanie, rozmaznanosť alebo, ak chcete, klebetenie, neúprimnosť a ohováranie ). Je rozdiel medzi človekom ako konkrétnym jednotlivcom a jeho prejavom. Ja si myslím, že týmto žienkam nevadia deti ako také, ale ich "spoločensky nevhodné 😉 prejavy, ktoré fakt môžu liezť na nervy menej otužilým jednotlivcom 😎

27tina272727
3. jún 2022

Je absolútne normálne že nemáš na to nervy. Proste otovorene ženy sa hanbia povedať mám toho dosť a mám dost deciek! Dnešný svet je preafektovaný aké sú deti súper. Vráťme sa spat roky dozadu keď bola vojna . Keď ženy umierali pri pôrodoch. Keď deti zomierali na saŕlach. Dnes niektoré matky majú z deti tamagoci alebo. Živé bábiky ktoré obliekajú do lesných vecičiek. Ale sú matky aj chorých deti/ slebo postihnutých. A majú to sakra ťažké…. A ľutuju že nemajú aj výber. A vravia si prečo Ja ? Ale decká vám ideálnym mamičkám vynadaju ked budú mat 18. Niektoré aj v 15. Pôjdu na tajne disky a stretka a ani nebudete vediet kde sú. A už vôbec čo robia. Neidealizuje si svet. A nie som zakomplexovaná. A tiež nie som bez peňazí aby som písala … počúvam kopu ľudia a veľa príbehov okolo má sú… Len ukazujem aj Tu druhu stranu. A je Ok ked máš nervy na to. Chlap sa ti zoberie a ide po svojom akože robí… a ty sa po***b s deckami. Jasne že si nanervy.

emkaemuska2895
Autor odpoveď zmazal
beata_k
16. júl 2022

@emkaemuska2895 No musis si uvedomit, ze to dieta sa ta neprosilo o zivot. Raz ho privedies na svet, bude bezbranne a budes pre neho znamenat cely svet. Bude ti bezhranicne doverovat a lubit ta. Maj ho tiez rada.

Strana
z4