icon

Špinenie po KET 13tt a vysádzanie progesteronu.

petra844
19. aug 2019

Ahojte baby
Bola som na Ket vysiel.. vkladali mi dve jedno sa uchytilo pekne rastie a druhe ostalo len vačok ktory lekar sleduje ci mizne(syndrom miznuceho dvojcata)
Uzivam progesteron od 12tt mi dr kazal kazdy druhy den jednu tabletu od 13tt dneska kazal kazdy treti den
Dneska som sa rano zobudila a mala som hnede spinenie jemne
Vcera som si dala tabletku a teraz vlastne az stredu..
Stale sa bojim lebo 4tt som mala krvacanie dost silne dva dni
A teraz som mala v 11tt +1 dva dni toho bolo malo najprv bleda krv a potom len hneda dr vsetko skontroloval a povedal ze to mi mohla aj cievka prasknut hoci co
A dneska som 13tt a zase spinim ale stale malo hneda krv uplne trosicku
Nemali ste to niektora?ze po ket?ako ja som si najprv myslela ze ten vacok prazndy mizne uz konecne ale to to nebolo tak neviem ci je to bezne ale stale mam strach chvilu je dobre a zase spinenie
A to nemame ani pohlavny styk radsej
Neviem ci mam zase dneska volat dr alebo pockat ci to prestane zase ako pred dvoma tyzdnama ked som mu volala povedal ze to bude ok a hned vlastne nato som mala kontrolu a vsetko je pekne babatko rastie ako ma
Budem rada ak mate niektora podobnu skusenost a napisete
Pekny den

tatinka
19. aug 2019

@petra844 ahoj, v lekarni nech ti muz kupi ascorutin tablety,su bez predpisu,brala som ich i ja kedze v Zaciatku som tiez krvacala,berie ich vela tehuliek, ak vkladas utrogestan ,nevysadzuj ho ked ked spinis ci krvacas,mne ho nechal dr v pohode az do konca 4 mesiaca priblizne,ja som sice otehu prirodzene ale keDze sme sa snazili 9 rokov kym sa zadarilo ( ivfka ani viacere iui nevysli ) gyndos nic neriskoval , ten ascorutin je velmi ucinny proti krvacaniu aj spineniu,je tu o tom aj vela diskusii....a radsej vzdy kontaktuj dr alebo tam chod,lebo radsej stokrat zbytocne ako raz neskoro,....drzim prsteky a zelam nez je tehu pohodove 🌺🌻🌸

ikonica
19. aug 2019

Ja by som asi neznizovala davkovanie... Progesteron som vkladala do cca 14+4.... Ale nemala som KET... Nemozes zajst na kontrolu? Mal by ta vziat ked spinis....

petra844
autor
19. aug 2019

Bola som min tyzden piatok na kontrole a vsetko bolo ok babatko podrastlo pekne
Brali mi krv,merali tlak,vazili uz dali knizku a dr urobil ultrazvuk pozrel a babo ok
Ale neviem preco rano to spinenie teraz uz vobec nic
Pockam a keby som spinila zase zajtra mu rano zavolam
Ja som si myslela aj minule ze ten druhy vacok odisiel a nic dr povedal ze tam stale je

ktochytavzite
19. aug 2019

@petra844 nemusi to nic znamenat,hnede spinenie je ok,dkor cervena krv je zle,setei sa ,lez a kebyze je toho viacej chod k dr radsej,ale pri spineni treba len lezat

claire1991
19. aug 2019

ja som po potrate teraz tehotna a mne nechal progesteron 1 rano 1 vecer az do 20tt.. takze ked mas blby pocit ze spinenie je z toho, nechaj si este povodne davkovanie tak do 16tt.. nic tym nepokazis.. progesteron ako vravi moj gynekolog neposkodi .

petra844
autor
19. aug 2019

@ktochytavzite ano rano to bolo hnede a uplne bledlo teraz uz nic zase

petra844
autor
19. aug 2019

@claire1991 dakujem za radu

petra844
autor
19. aug 2019

Baby chcela som sa vas opytat iba taku blbu otazku spali ste na bruchu v 13tt este?

claire1991
19. aug 2019

@petra844 spala som asi do 17tt potom mi zacalo brucho zavadzat..

petra844
autor
19. aug 2019

@claire1991 ok dakujem

ikonica
19. aug 2019

@petra844 ked dobre pamatam, tak este ano... To je moja oblubena spacia poloha... Neviem kedy uz sa to potom nedalo... Proste nejak samo ma to teraz z tej polohy vyhodi... Malicka da najavo, ked sa jej nieco nepaci... Nejako vedome som sa ale neobmedzovala v tom ako spim...