Špinenie v 21 týždni
☹ ☹ Ahoj vsetky maminy, mali ste niektora skusenosti so spinenim v druhom trimestri? Dnes doobeda som zacala spinit. Moj priatel (gynekolog) mi nasadil ascorutin a vravi, ze to bude v poriadku, avsak ja mam strach, ze ma chce len ukludnit.
Hlavu hore, ked doktor vravi ze to bude ok tak mu ver. Moja sestra spinila cele tehu, ale ona mala problémy s krckom. Ako pise anjelicek pokial sa neotvaras tak by to malo byt ok. Drzim palceky. Hlavne je ze citis pohyby babatka, to ta urcite ukludnuje. vsetko bude ok len sa setri 😉
ahoj ja som tiez spinila ked som cakala samka a lekarka mi zistila nieco ako miom a bola som lezat na tri dni v nemocnici lekary ma pozerali a potom som prestala ani neviem ako mi jednoducho zmizol nemas tam cistu ktora ti jemne krvaca mas priatela gynekologa tak sa nemusis bat
@lesk_hviezdy Ja tiež špiním už viac ako tri týždne,bola som aj v nemocnici 9 dní,lebo som silno krvácala. Som na PN,snažím sa šetriť,vyhýbať sa niektorým domácim prácam,kde sa priamo či nepriamo namáha brucho,nezdvíham nič ťažké. Ja mám problémy s hematómami už asi od 6 tt. Neboj,bude to dobré, 😉 keď ti to povedal priateľ-gynekológ. Ak by videl alebo tušil nejaký problém,určite by to riešil zásadnejšie než len podaním ascorutinu.

@lesk_hviezdy - pozri mohla ti len prasknut cievka, vsetko je to dolu poriadne prekrvene, pokial ta gynekolog pozrel, krcok je zavrety a neskrateny, netreba robit az taku paniku, lezat, nohy hore a dat sa aspon na 10 dni vypisat na pn-ku.