icon

Striedajúci sa útlm a hyperaktivita bábätka. Je to normálne?

dominika_sk
2. júl 2011

poraďte, som prvorodička a tak mam z každej anomalie aj trošku strach. maly v brušku dva dni kopal ako divy a teraz dva dni ma taky utlm, že ma kopne dvakrat za deň a dosť.bojim sa, či to niečo neznamena, alebo či je to v poriadku.stavalo sa to aj vam? je to normalne?ĎAKUJEM

edie63
2. júl 2011

Aj ja som mala take dni, ked mala kopala malo, ale potom to vsetko vynahradila a prosila som ju nech prestane aspon na chvilu, aby som si mohla oddychnut. 😀 A vsetko bolo OK. 🙂

bosoriak
2. júl 2011

@dominika_sk Dvakrat za den je dost malo, ale otazka je, ci si to maly neodkopal v noci a ci si to neprespala 🙂 Je normalne, ze mava fazy aktivity a pokoja, niektore dni moze byt kludnejsi, niektore zivsi.
Ver svojej intuicii, ak mas zly pocit, chod na pohotovost, spravia ti ultrazvuk a budes kludna.

tosomja
2. júl 2011

Aj my sme mali "lenivé" dni 😀 Keď sa mi niečo nezdalo, zjedla som trošku čokolády a malú to zjavne veľmi potešilo...kopkala ako divá 😅 ale ako píše @bosoriak riaď sa svojou intuíciou, ak máš pocit, že niečo nie je v poriadku, poraď sa s dr., na to sú tu 🙂