icon

Sú normálne bolesti krížov v 21 tt ?

olivia2001
10. jan 2020

čawte baby je to normalne ked ma v 21tt strašne bolia križe, čo na to pomaha už nemožem ani ležat je to neuveritelna bolesť, nemožem už nič fakt ide mi to až hore od bokov až ku chrbtici 🥺

Strana
z2
olivia2001
autor
15. júl 2020

@kiki23 ahoj nijak čim dalej tym viac to bolelo viac, a po porode je to stale take iste dufam te to prejde,no niekedy nemozem ani malu zobrat na ruky,takze iba zvyknut a skus suche teplo.

kiki23
15. júl 2020

@olivia2001 vážne to zostalo? A nebola si nikde s tým? To ťa bolia celé kríže? Lebo mňa zatiaľ len práva strana viac menej ale niekedy to prejde až do takej menštruačnéj bolesti až dopredu 😳

olivia2001
autor
15. júl 2020

@kiki23 presne tak mam to aj ja, ja som bola uz asi vsade prv som myslela ze daco po porode je zle ale u gyn vsetko ok tak moja dr ma poslala urologovy ci nemam kamene na oblickach to bolo tiez ok, tak teda na CT ale som tam mala ist dnes len pri malej sa mi nedalo, moze to bit aj s krizov tie bolesti v predu aj nemusia moze to bit aj zapal mocovych ciest ja som si dnes kupila na to tabletky a zatial pohoda ..

kiki23
15. júl 2020

@olivia2001 a to si tak vydržala až do pôrodu? 😱 Ja som tiež ešte len 21tt a neviem či to dám. Mávala si tie bolesti už aj pred tehu? Či až v tehotenstve sa spustili? Ja som čosi riešila už aj pred tehu ale vtedy mi na gynde povedala že tam je všetko ok, urológ tiez ok, sono brucha ok, mala som ísť na MRI krížov ale zistila som že som tehu,tak som to nedoriesila. A teraz neveim či jej mám na gynde v piatok povedať že som to mala už pred tým 🤷 a ten zápal močových by ti nezistil urológ? Či pozeral len čisto obličky?

olivia2001
autor
15. júl 2020

@kiki23 vidis zvladla som to uz mam 2mesačnu malu, ale stale to pokracuje no, pred tehu som bola jak rybka no teraz jeden problem za druhym, a nie on mi robil iba sono obliciek nič viac, preto ma poslal na CT no
@kiki23

kiki23
15. júl 2020

@olivia2001 a ani nepôjdeš na to CT? Vraj to môže aj platnička tlačiť a prerazat bolesť až dopredu,no ja neviem. A zase zápal mechúra nezistia aj z moču iba? 🤔

olivia2001
autor
20. júl 2020

@kiki23 bola som vsade uz a nič to nieje nič mi nezistili tak neviem ale už je to lepšie chvala bohu🙏

Strana
z2