Sú pohyby dieťatka na boku v poriadku?
Ahoj.chcem sa opýtať na pohyby dieťatka..som v 21tt a cítim pohyby na pravej strane..skoro na boku......je to v poriadku?má niekto takú skúsenosť?dakujem
je to v poriadku,môj maličký mi stále vystrkoval nôžku pod pravým rebrom,občas som mala pocit že mi vytlačí von rebro 🙂 ešte aj ked som ležala na operačnom stole ,tak ju tam mal 🙂 aj operačný tým sa na tom smial,že čo mi to tam trčí 🙂
je to urcite v poriadku. ja som mala niekedy pocit, ze sa snad jedneho dna zobudim a nebudem mat brucho , ale maly bude na chrbte, ze tam chce snad preliezt cez bok 🙂
aj ja drobca cítim väčšinou na ľavom boku, pýtala som sa na to aj doktora a je to úplne v pohode,,som v 32tt hlavičku už máme dolu a telíčko smerom doľava,,
ja som dcérku snáď počas celého tehotenstva cítila na pravom boku, dlho bola otočená koncom panvovým, tak mi pod pravým rebrom vystrkovala hlavičku 🙂

ja som v 20 tyzdni a tato noc bola neskutocna... maly ma nenechal spat vobec raz na jednej strane raz na druhej hore dole 🙂 a ked sa mi vypuci na jednej strane brusko to je nieco.myslim ze to je v poriadku 😉