icon

Sú pohyby dieťatka na boku v poriadku?

fatulienka
27. jan 2014

Ahoj.chcem sa opýtať na pohyby dieťatka..som v 21tt a cítim pohyby na pravej strane..skoro na boku......je to v poriadku?má niekto takú skúsenosť?dakujem

janakomancova
27. jan 2014

ja som v 20 tyzdni a tato noc bola neskutocna... maly ma nenechal spat vobec raz na jednej strane raz na druhej hore dole 🙂 a ked sa mi vypuci na jednej strane brusko to je nieco.myslim ze to je v poriadku 😉

mirkami7
27. jan 2014

je to v poriadku,môj maličký mi stále vystrkoval nôžku pod pravým rebrom,občas som mala pocit že mi vytlačí von rebro 🙂 ešte aj ked som ležala na operačnom stole ,tak ju tam mal 🙂 aj operačný tým sa na tom smial,že čo mi to tam trčí 🙂

lillona
27. jan 2014

je to urcite v poriadku. ja som mala niekedy pocit, ze sa snad jedneho dna zobudim a nebudem mat brucho , ale maly bude na chrbte, ze tam chce snad preliezt cez bok 🙂

jarmilka86
27. jan 2014

aj ja drobca cítim väčšinou na ľavom boku, pýtala som sa na to aj doktora a je to úplne v pohode,,som v 32tt hlavičku už máme dolu a telíčko smerom doľava,,

lucka0122
27. jan 2014

na ho yas citim velmi nizko

jankaja
28. jan 2014

ja som dcérku snáď počas celého tehotenstva cítila na pravom boku, dlho bola otočená koncom panvovým, tak mi pod pravým rebrom vystrkovala hlavičku 🙂