Svadba s veľkým bruškom
Ahojte. Som v 22.tt a s priateľom mame v sobotu svadbu. Obidvaja sa veeelmi tesime na babo, aj ked vzdy sme ho chceli az po svadbe. No ale stalo sa. Tehotenstvo sme sa dozvedeli az v tretom mesiaci, takze datum svadby padol az na august. Chceme aby babo vyrastalo v uplnej rodine a preto sme chceli svadbu stihnut skor ako sa narodi. Bojim sa akurat ako sa k tomu postavia ludia ked nas uvidia ze mame svadbu, pretoze mam dost velke brusko. Mate niekto podobne skusenosti so svadbou s velkym bruskom? 😉 Nemali ste problemy s neprajnymi ludmi?
@alchemilkazltozelena tak som to nemyslela... my to cítime tak že sa máme zobať teraz tak sa berieme 🙂
@catrine23 nooo asi dievčatko ale ešte to nie je 100% uvidíme budúci týždeň 🙂 a Ty?
ja som sa vydavala s bruskom a poviem ti tak - ani by ma nenapadlo nieco riesit, proste som sa tesila, s manzelom sa lubime dodnes a zijeme si kludne a nehladime na reci inych 🙂 poradim ti to iste.
ked maju byt budu aj keby si bol tip-top 🙂
drz sa
@alchemilkazltozelena pre niekoho to je uplna rodina, pre niekoho neuplna, nemozes sa hnevat na tych, ktori to vidia inak ako Ty. Nic sa nedeje, len to vnimaju inak.
@marienka1980 my tiež dievčatko 🙂 ale 3.9. nám to potvrdia 🙂
@stoke ďakujem za podporu 🙂 tešíme sa 🙂
@lauricka vďaka za pochopenie... ja som ju nechcela uraziť ani nič podobné 🙂 len jednoducho my sme s priateľom chceli byť manželia, keď sa narodí babätko 🙂
@catrine23 my ani nie sme veriaci, teda, nechodime do kostola. A aj tak by som nechcela s manzelom zit len tak. Je to o tom, ako to clovek citi. A deti by som chcela tiez do manzelstva. Tak, ako Vy. A to, co tu pisala niektora mamicka, ze potom s dietatom je to omnoho tazsie, tak to je velka pravda. Radsej si to vsetko zariadit teraz, kym je v brusku. Potom uz sa svet bude tocit len okolo babatka.
Bohuzial, ludia su taki ze stale sa budu dookola pytat ci ste sa brali z lasky, alebo ste museli! Je to tradicna a hlupa otazka... ale nic s tym nenarobis!!! Sama vies ako to je medzi vami a moze ti byt uplne ukradnute co si kto mysli! Hlavne nech sa ty citis milovana a stastna! Ja napriklad milujem take nevesty, co si aj napriek brusku daju obtiahnute saty a brusko krasne vytrca.je to take dvojite stastie a radost. Uzi si svadbu aj s bruskom, lebo po porode ti bude ten pocit tehulky casto chybat!!!!
@catrine23 jeeeeeee no parada, ze dievcatko🙂)) takze jak nasa bude,,, poviem ti uplne najlepsie je to mat dieta v zime, by som nemenila obdobie🙂,,,a vidis, nemusis sa bat svadby a celej dediny🙂,,, moje babky su velmi krestansky zalozene a o to viac sa tesili🙂a ani my sme to nerobili , len kvoly babatku, ale ako tu vela mamiciek spomina, kvoly tomu sme to urychlii,,,, takze nevahaj a pripravuj sa🙂 nech nemas stres,,,ale poviem ti ja som uplne ziaden nemala, som si vsetky tie pripravy uzivala🙂 a inak tiez mam rovnako rokov🙂 takze ta chapem🙂
@catrine23 a prosim Ta, v druhom trimestri mavaju zany najviac energie. Ja som skoro ako Ty a som unavena tak normalne, ako som byvala aj netehotna 😀 . Deti som tiez nechala pokrstit v kostole. Ja to mam take zvlastne, neutrasene v hlave 😀 . Moj muz nema rad cirkev, teda tych ludi tam, neveri im, farari, atd. Ale ten, co krstil deti, bol super a aj jemu sa pacil. A ked mal u nas kazne jeden kaplan, ktory uzasne rozpraval, to som tam chodila, vzdy som mala o com uvazovat este aj po odchode z kostola. Ale tiez neznasam, ked tam niekto blaboce o nicom.
@danusskaaa ten pocit si uzivam nadovsetko.. viem prve je vzdy prve... niekedy mam pocit ze by toto obdobie malo trvat stale aj ked sa velmi tesime na babo 🙂
@egiginka nwm ake je to mat babo v zime,trosku sa bojim toho obliekania... vela vrstiev a tak... no ale v lete by som rodit nechcela.... to bolo teraz hrozne pre mna v 5. mesiaci tie teploy niekedy... bohate mi 25 stup
stacilo... stres nemam pripravy si uzivam.. uz sa to blizi... vdaka sa podporu 🙂
@lauricka svadba a krst v kostole automatika u mna.. my sme( alebo od soboty budeme) taka zvlastna rodinka.... moji rodicia aj jeho rodicia su veriaci a pravidelne chodia do kostola... a my s priatelom iba na velek sviatky alebo v nedelu... aj to nie casto,kedze cez tyzden robim... tak cez vikend si chcem oddychnut... 🙂 a k tej energii v 2. trimestri.. mne jej nejak ubuda.. ja jej na viac nemam 🙂
Ahoj najprv gratulujem nemusiš sa bat ja som tiež mala svadbu ked som bola vo 4mesiaci bruško velike každi mi hovoril že sa berieme 4 len si musiš davat pozor a nič natom nieje ešte raz gratulujem a prajem vela uspechou v živote a tebe aj zbabetkom vela zdravička 🙂 🙂
@catrine23 .. ti mozem poslat zoznam co som mala🙂) neboj obliekanie je super🙂... do 6 t som davala malwj body a na to pyzamko ( niekto to vola overalik) a do spacieho vaku, alebo perinky, deky.. ako bude tvojej vyhovovat; moja nechcela byt v perinke🙂 takze spaci vak , ked nebola pod perinou a na von... na pyzamko svetrik a do hrubeho overalu , fusak, deka, 🙂))) a bolo.... po 6 t som jej uz davala teplacky a body a na body tricko... alebo len body, alebo body a tricko s kratkym rukavom.. "zalezalo od teploty🙂... a na jar popripade tensi overal na von,... uvidis aka bude🙂... ale na doma tie prve tyzdne uplne postaci body a pyzamko 🙂)) moja keby mala pol roka a musela by byt v overaliba v fusahu a nesnela sa hybat by asi umrela ... takto bola mini a spala a ked uz sa hybala, tak bola jar... to uz nwmusela byt moc naobliekana🙂))
Ja som ti uz aj odpisala 🙂 aj ty si to prosim posli lebo aj ja som to cez mobil posielala 🙂
Tak baby.... zajtra drzte palce aby som to prezila v zdravi a uzili si to :D dakujem za vsetky rady a informacie
... ubezpecili sme sa ze sa nemam za co hanbit 🙂 veeelka vdaka :D
ja som sa vydavala 25 tt a svadbu som si aj s manželom uživala 🙂 jedine brali na mňa ohlad všetci, že už nemôžem tolko tancovať 🙂
Ahojte chcela by som sa Vás opýtať na názor svadba v 7.mesiaci.Dozvedeli sme sa neskoro až v 4.mesiaci a teraz sa to už nedá až v januári.Dakujem vopred 🙂
Ja som sa vydávala skoro v siedmom mesiaci a v pohode, ak to tebe nevadí, bolo som viac široká ako vysoká, ale čo už, hlavne že som šťastna.Prežila som to, ale mala som inak vysnívanu svadbu nie až s takým bruškom, predstavovala som si že budem štíhla nevesta a dopadlo tak. tolko moj názor
ahojte a nieco k tej svadbe, nikdy som netužila mať svadbu ani neviem prečo , iba kedže som zostala v tom všetko sa u mne zmenilo , tu svadbu som nakoniec chcela sama . Vydávala som sa v 7 mesiaci tehotenstva - vyzerala som ako ropucha opuchnutá - hrúza veľké brucho na kotúlanie . Svadba presne takú akú som nikdy nechcela , organizácia na rýchlo , oznámenie nestihlo ani prísť - všetko ináč ako treba. Dnes som už po všetkom čakáme druhé dieťa 🙂 veľa štastia

@godzillka moja asi to tak začnem brať aj ja 🙂
@brady1 my sa velmi lubime svadbu aj babatko sme planovali, velmi sa tesime 🙂 rodina nas podporuje 🙂