icon

Tvrdnutie brucha v 22 tt

najinka
25. jún 2018

Viete mi niekto poradit? Som v 22.tyzdni, uz asi tak dva tyzdne si vsimam, ze mi tvrdne brucho..len na par sekund, potom to prejde. Neboli to. Zijem v uk, teda nemam kam ist za doktorom, volala som mojej midwife, ta hovori, ze je to len Braxton hicks, nic vazne, pokial to nieje pravidelne alebo bolestive. No uz par dni sa mi to stava aj pocas dna, dnes rano prva vec, ked som sa zobudila, som si vsimla ze je napnute zasa.. tak som volala do nemocnice, podla nich je to len vazivo, mam si dat paralen. Akoze neviem, ci im mam doverovat, alebo ci aj na sk sa to takto riesi/neriesi? Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem 😊

Strana
z2
najinka
autor
28. jún 2018

@vyhuelka dakujem 😊 uz mi mamca poslala, cakam kym dojdu. Bola som vcera v lekarni a odmietla mi arogantna zena predat magnezium tabletky, lebo tu take neslychali.. ze v mojich pregnacare vitaminoch mam vraj dost magnezia, tam je 150mg..a som jej hovorila, ze mi to moj lekar kazal kupit, ale ju to nezaujimalo, lebo to nebol anglicky GP alebo midwife..no jakeby som si drogy chcela kupit, tak sa so mnou bavila..som sa skoro rozrevala, ked som odtial odisla..takze cakam na postu a dufam, ze to pomoze..a ty ako, vsetko ok?

vyhuelka
29. jún 2018

@najinka no to je prístup ti poviem 🤦‍♀️ Ufff, ale hlavne že mamina poslala a uvidíš bude lepšie 🙂 áno my všetko ok, pomeral maličké, vystrájalo v tom brušku riadne 😂😂 nechcelo ukázať čo má medzi nožkami 😃😂🤦‍♀️ No čo už, v pondelok ideme na špecializované sono tak možno tam 😃 ale som rada, že je všetko ok, tie bolesti má poriadne stresujú ale ževraj je to ok 😉

najinka
autor
29. jún 2018

@vyhuelka no super, ze vsetko ok 😊 sranda, mozno budete mat prekvapko az do konca 😀 my uz viac skenov nebudeme mat, tu robia len 2..takze babetko najblizsie uvidime, az ked sa narodi 😊 a hej, s tymi bolestami je to strasne, ked neviem, ci su normalne ako maju byt alebo nie 😀

vyhuelka
1. júl 2018

@najinka a inak vy už viete čo budete mať? 🙂 no nesranduj, ja chcem nakupovať vecičky a neviem do akej farby sa ubrať 😂😂🤦‍♀️

najinka
autor
1. júl 2018

@vyhuelka ano, my budeme mat dievcatko 😊 no to ti verim, ze chcete vediet, ja neviem ako niekto moze vydrzat az do porodu 😀

Strana
z2