icon

Tvrdnutie bruška v 23. týždni

danicabbb
9. nov 2018

Ahojte kočky mám to považovať za tvrdnutie keď sa bábätko hybe cítim také ťahanie a sem tam na jednom mieste na chvíľu stvrdne alebo aj nie ale to ťahanie cítim je to tými pohybmi? Ďakujem dosť mám obavu aby to neboli kontrakcie prišla som z nemocky mala som bolesti no bolo podozrenie na skrátenie krčka no nakoniec sa to vyvrátili kŕčok je 36mm

pininka
9. nov 2018

@danicabbb myslím že keď ti bude tvrdiť budeš to vedieť. Ja som mala celé brucho ako kameň.

danicabbb
autor
9. nov 2018

@pininka ahoj no dúfam zatiaľ ako k večeru mám stuhnuté ake to necítim žiadne stahy alebo niečo a ani podbrusko ako kamen no teraz cez den sa dosť maka hýbe a občas citim taky tlak na jednom mieste ako keby bola trvá to pár sekúnd

bozenkad27
9. nov 2018

@danicabbb ale ved to je úplne normalne... netreba sa znepokojovat pokial to nie je velmi casto.. magnezium beries?

pininka
9. nov 2018

@danicabbb presne tak, treba si dať magnezko a nohy hore

danicabbb
autor
9. nov 2018

@pininka oki dúfam to prejde

danicabbb
autor
9. nov 2018

@pininka ďakujem

danicabbb
autor
9. nov 2018

@bozenkad27 áno beriem no dúfam to nebude často

pininka
9. nov 2018
bozenkad27
9. nov 2018

@danicabbb si prvorodicka, ze?

danicabbb
autor
9. nov 2018

@bozenkad27 áno som vystrašená prvorodicka

janulka2811
10. nov 2018

Ked sa hybe brusko tvrdne,nesmie tvrdnut ked babatko spi,rozdiel je poznat.

danicabbb
autor
10. nov 2018

@janulka2811 áno keď sa hýbe tvrdne keď spí nie je to oki? Ake tuhšie mávam aj nad pupkom akoby črevá vtedy ale dole je bruško mäkké

janulka2811
10. nov 2018

@danicabbb je zatazko definovat tvrdnutie pri pohybe a tvrdnutie tkz. ked ti maternica pracuje,vztahuje sa.Naj je ist lekarovi pri nejasnostiach 😉

danicabbb
autor
11. nov 2018

@janulka2811 no myslím že to mám tak na pár sekúnd ale aj keď to je tak to nikdy nieje ako kameň a je to len na jednom mieste a necítim nejaký stiahnutie ako tu ženy popisujú