Určenie pohlavia v 13. týždni tehotenstva
Ahojte dnes som bola u p. Dr babjaka a povedal mi že to vyzerá na chlapca ..som 12+4 ..viem že je to veľmi dobrý doktor ,nikde som nenašla zlú recenziu na neho aj vyšetrenie bolo veľmi detailne ❤️❤️ len ma zaujíma či je možné že sa to môže zmeniť a bude to dievčatko ? Povedal že odhaduje to na základe merania nejaky uhol či čo to 🙈😀😀
@anonym_autor jasné, to, že ti doktor povedal v takom skorom štádiu tehotenstva svoj odhad neznamená, že to tak je naozaj. To bude až neskôr isté. Ja by som ale radšej chlapca.
Moze sa to zmenit, ale z vlastnej skusenosti ti rovno napisem, ze ako povedal, tak bude...😀 mne sa trafil 4x 😀
@anonym_autor počkaj si pár týždňov a zistíš na sto percent či sa trafil dobre
Mne povedali v 13. týždni dievčatko na 85% a o týždeň neskôr že hm nie vidí skôr chlapčeka 😀💙 takze teda uvidíme
Pri chlapčekovi sa vraj mýlia malokedy. Mne v 13. tt v prvom tehotenstve povedali, že to bude chalan ako hora a je to chalan ako hora. Pri dievcatku mi ten istý lekár povedal, že mi v 13 tt nevie nič garantovať a v 20 tt mi povedali, že to bude dievčatko. 🙂
U mna mal Babjak v oboch priolpadoch v tomto tyzdni pravdu.
Pri chlapčekovi sa vraj mýlia malokedy. Mne v 13. tt v prvom tehotenstve povedali, že to bude chalan ako hora a je to chalan ako hora. Pri dievcatku mi ten istý lekár povedal, že mi v 13 tt nevie nič garantovať a v 20 tt mi povedali, že to bude dievčatko. 🙂
Ak Babjak povedal, ze chalan, tak to vysoko pravdepodobne je chalan. 😊
Mne 2x takto skoro povedal moj lekar ze chlapec a aj tak bolo
@anonym_autor mne povedal lekar, ze dievcatko. Ja som mu povedala, ze isto nie. Ze viem, ze to bude chlapec. A v nejakom 27 tyzdni uz ukazal, ze to bude chlapec. Moja mama uz kupila bábiku 🤣🤣🤣.
Ak chcete mat istotu chodte na testy urcenia pohlavia,vysledok je 100% a vieme vysledok od ukoncenia 12tt
Mne moja doktorka povedala cca v 12/13 tt, že to vyzerá na chlapca, ale v 16 to už bolo vraj skôr dievča a v 20 tt na veľkom utz dievčatko potvrdili.
Mne Dr na NT screeningu v 13tt povedal, ze bude chlapec. Ja som vedela, ze bude dievca (mala som uz prveho chlapca)... 16tt mi uz moj lekar povedal, ze je to dievca a tak to aj ostalo 🙂
Mne Dr na NT screeningu v 13tt povedal, ze bude chlapec. Ja som vedela, ze bude dievca (mala som uz prveho chlapca)... 16tt mi uz moj lekar povedal, ze je to dievca a tak to aj ostalo 🙂
@patta89 to vám tiež dr babjak odhadol v Tom 13tt?
@anonym_autor mne dvakrát (z toho raz Dr. Babjak) povedali v 12tt chlapec a bol chlapec. Ak chceš mať istotu, daj si z krvi určiť. No pravdupovediac nepoznám nikoho, komu by sa posledné roky Dr. netrafili.

Tak ono sa to môže zmeniť😂 mne najrpv v 16 týždni povedali že to je dievčatko. V 20 že nevedia presne. A vlastne teraz som v 36 a len stále že asi dievča 😂