icon

Určenie pohlavia v 13. týždni tehotenstva

27. nov 2025

Ahojte dnes som bola u p. Dr babjaka a povedal mi že to vyzerá na chlapca ..som 12+4 ..viem že je to veľmi dobrý doktor ,nikde som nenašla zlú recenziu na neho aj vyšetrenie bolo veľmi detailne ❤️❤️ len ma zaujíma či je možné že sa to môže zmeniť a bude to dievčatko ? Povedal že odhaduje to na základe merania nejaky uhol či čo to 🙈😀😀

anonym_465b3f
27. nov 2025

Tak ono sa to môže zmeniť😂 mne najrpv v 16 týždni povedali že to je dievčatko. V 20 že nevedia presne. A vlastne teraz som v 36 a len stále že asi dievča 😂

anonym_dea983
27. nov 2025

@anonym_autor jasné, to, že ti doktor povedal v takom skorom štádiu tehotenstva svoj odhad neznamená, že to tak je naozaj. To bude až neskôr isté. Ja by som ale radšej chlapca.

zuzkacik4
27. nov 2025

Moze sa to zmenit, ale z vlastnej skusenosti ti rovno napisem, ze ako povedal, tak bude...😀 mne sa trafil 4x 😀

simca115
28. nov 2025

@anonym_autor počkaj si pár týždňov a zistíš na sto percent či sa trafil dobre

den666
28. nov 2025

Mne povedali v 13. týždni dievčatko na 85% a o týždeň neskôr že hm nie vidí skôr chlapčeka 😀💙 takze teda uvidíme

javiemneviem
28. nov 2025

Pri chlapčekovi sa vraj mýlia malokedy. Mne v 13. tt v prvom tehotenstve povedali, že to bude chalan ako hora a je to chalan ako hora. Pri dievcatku mi ten istý lekár povedal, že mi v 13 tt nevie nič garantovať a v 20 tt mi povedali, že to bude dievčatko. 🙂

maminkadeticiek
28. nov 2025

U mna mal Babjak v oboch priolpadoch v tomto tyzdni pravdu.

17alexis
28. nov 2025
@javiemneviem

Pri chlapčekovi sa vraj mýlia malokedy. Mne v 13. tt v prvom tehotenstve povedali, že to bude chalan ako hora a je to chalan ako hora. Pri dievcatku mi ten istý lekár povedal, že mi v 13 tt nevie nič garantovať a v 20 tt mi povedali, že to bude dievčatko. 🙂

Ak Babjak povedal, ze chalan, tak to vysoko pravdepodobne je chalan. 😊

henka123123
28. nov 2025

Mne 2x takto skoro povedal moj lekar ze chlapec a aj tak bolo

betulinka1
28. nov 2025

@anonym_autor mne povedal lekar, ze dievcatko. Ja som mu povedala, ze isto nie. Ze viem, ze to bude chlapec. A v nejakom 27 tyzdni uz ukazal, ze to bude chlapec. Moja mama uz kupila bábiku 🤣🤣🤣.

anonym_ec7d24
29. nov 2025

Ak chcete mat istotu chodte na testy urcenia pohlavia,vysledok je 100% a vieme vysledok od ukoncenia 12tt

anna_2012
1. dec 2025

Mne moja doktorka povedala cca v 12/13 tt, že to vyzerá na chlapca, ale v 16 to už bolo vraj skôr dievča a v 20 tt na veľkom utz dievčatko potvrdili.

patta89
1. dec 2025

Mne Dr na NT screeningu v 13tt povedal, ze bude chlapec. Ja som vedela, ze bude dievca (mala som uz prveho chlapca)... 16tt mi uz moj lekar povedal, ze je to dievca a tak to aj ostalo 🙂

autor
2. dec 2025
@patta89

Mne Dr na NT screeningu v 13tt povedal, ze bude chlapec. Ja som vedela, ze bude dievca (mala som uz prveho chlapca)... 16tt mi uz moj lekar povedal, ze je to dievca a tak to aj ostalo 🙂

@patta89 to vám tiež dr babjak odhadol v Tom 13tt?

michaela329
2. dec 2025

@anonym_autor mne dvakrát (z toho raz Dr. Babjak) povedali v 12tt chlapec a bol chlapec. Ak chceš mať istotu, daj si z krvi určiť. No pravdupovediac nepoznám nikoho, komu by sa posledné roky Dr. netrafili.