Užívali ste magnesium v tehotenstve?
Ahojte, som v piatom mesiaci a pobolieva ma v podbrušku, také nepríjemné ťahavé pocity. Lekárka ma vyšetrila, povedala, že je všetko v poriadku, naťahuje sa mi maternica. Predpísala mi Magnesii lactici. Chcem sa Vás opýtať, či máte niekto skúsenosti s užívaním magnézia v tehotenstve ?? Ďakujem. 😉
dobry den zienky,ja som zacala brat magnesium lactici 500mg od dnes 3x1 denne,kvoli pichaniu v podbrusku som v 19tt.citala som tu par prispevkov a mnohe tu pisete ze vplyva na vahu babatka,priberiem aj ja alebo len babatku to prospeje? aj kvoli zvracaniu mi ho nasadil,lebo od 2.mesiaca tehu mavam nevolnosti,hoci je to teraz uz lepsie a len jeden krat rano,ale predsa to cloveka vysiluje.mne ked ustupi pichanie a nevolnost,tak prestanem uzivat
Taktiez som mala v tehotenstve pichanie v podbrusku, malu som mala aj nizko.Uzivala som magnesium lactici 500mg 3x denne.Mne to moc nepomahalo:( mozno som jedna z mala maminiek ktora snim ma taku skusenost.Mna museli nakoniec hospitalizovat a nassdit mi infuzie.Nakoniec som prenasala.Porod mi vyvolavali.No s mala ked sa narodila je pravda ze z toho magneska bola otapena, stale spinkala.
Zdravim zienky 🙂
neukamenujte ma, prosim 🙂
chcela by som sa opytat ci mozem uzivat magnezium a horcik aj ten z lidlu napriklad alebo si kúpiť radsej v lekarni. Dakujem za rady 🙂
@lauraanery115
mne doktorka odporučila magnerot, mala som krče v lýtkach.To bolo pred 3 rokmi.Teraz som si kúpila znova už od začiatku, aj v prospektoch čo mi dali v poradni tam bolo užívanie magnerotu odporučane.
Ja by som asi radšej z lekárne, užívam tiež a lekár mi odporučil konkrétne Magnesii Lactici Galvex a neboli drahé.
@alenapiestany
Ďakujem, kupila som si v lekarni na predpis.
Predsa len ide o bábätko tak nech má čo potrebuje a od odbornika 🙂
Žienky tehulky prosim Vás môžem magnezium MAGNOSOLV rozrabat v dakej mineralke alebo dzuse? V praci mame nejakú hnusnu vodu a to magnezium sa mi potom uplne hnusi..
Ak ano v com je najlepsie ho.rozrobit?
Dakujem za rady.🙂
Ja užívam Magnerot 2x1tbl od 20teho týždňa.....teraz som v 25tom a nemám pocit aby mi zaberal :-/
Prisim vas mozem si magne b6davat uz v 6tt?dr nekazala ale ja mam stale bolesti ako na mrchu..v lekarni mi povedal,ze mozem 2x denne..dr ma dovolenku inak by som jej zavolala..idem ku nej az za dav tyzdne..😒

magnezium je potrebne ale ako pri vsetkom plati vsetko s mierou🙂