Užívanie antimetilu v 15tt.

paulinafabryova
9. apr 2020

Ahojte chcem sa opýtať partner mi kúpil pred mesiacom antimetil bolo mi veľmi nevoľno a pomohlo mi to a vždy keď mi je nevolno dva krát raz týždenne tak si ju dám a pomáha mi veľmi. Len je písané že nieje dobre v tehotenstve to stále užívať tak sa bojím či to môžem aj ďalej brat keď mi bude nevoľno. Ako ste to maly vy ? Ďakujem

dollyzv
9. apr 2020

A kde to je písané?? Veď sú to pastilky pre tehotné proti nevolnostiam 🙄🙄 a keď si ju dáš dva krát do týždňa tak to ti ozaj nemôže uškodiť,ani babu..sú na prírodnej báze zo zázvoru..v tehotenstve sa neodporúča veľa zázvoru kvôli riziku potratu,ale to by si ho ozaj musela jesť veľa každý deň aby nejako uškodil..

michaella24
10. apr 2020

Ja som ho užívala pravidelne, možno aj tri týždne vkuse, zhruba okolo toho 7tt. Po desiatom iba chvíľku a občasne. Bolo to jediné čo mi zaberalo spolu s Gastrocynesine pred a po jedle, inak som nevedela fungovať. Od začiatku mám bezproblémové tehotenstvo, okrem tých bolestí žalúdka a nevoľností. Bábätko krásne rastie a sme už v 18tt. Musela by si sa s ním asi predávkovať, aby to malo taký účinok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre