Ahojte kto by mi vedel poradit,hladam kade tade po mete ale marne tak som sa rozhodla ze to tu napisem.
Byvam v Anglicku otehotnela som v septembri 2018 všetko bolo ok ož do minuleho tyždna začala som špinit
Hnedu krv tak som zašla na pohovost gde som cakal marne 6 hodin v čakarni poslali ma domou
Krvacanie bolo stale vätšie o 2 dni to uz bolo riadne krvacanie tak som zašla zas na pohotovosť gde som zas cakala 7od 12 tej v noci do rano 10 hod neurobily mi ani len ultrazvuk vobec ziadna injekcia žiadna infuzia nic tak isto ma poslaly domou stim na na druhy den som sa mala dostavit na ultrazvuk v ten den ako ma zas poslali domou som mala bolesty v podbrušku a silne krvacanie tak ze na druhy den rano som pošla na ten ultrazvuk cela vystresovana ze co ako a nakonie skvela sprava ze vraj maternica je prazdna vydia tam len cistu ale plod v 15 tam neni pitali sa ma ci to zomna nahodou doma nevipadlo,nemam šajnu co sa stalo myslim si že ak by to vypadlo tak by som to asi citila mam take stresy do rana som hore neviem spat niekedy mam pocit ze citim pohyby neviem kedy sa to mohlo stat ked som nic necytila ma stim niekto skusenosty prosim ja uz fakt neviem co si mam mysliet jsjdjuwisjsjdjdjmdnsjsosmnsksjsjsjdmdnsksmskd
@pininka tuto neďelu cestujem na slovensko k lekarom pretože tito anglicky lekary su nanič predvčerom mi volali ze sa mam dostavit na krvne testy lebo si niesu iste v ultrazvuku ze vraj tam nieco je len nevedia ze co nakolko mam zasebou cysarske rezy a mam zrasty hcg v krvy mam viac než 3000 tak neviem co sa somnou deje som stoho všetkeho paff
To je nejake divne... Sak plod v tom tyzdni ma ca 10cm....to moze akoze '' vypadnut''.????
@hennyinnsbruck však prave to mi nejde niako do hlavy
@hennyinnsbruck
@hennyinnsbruck pitala som sa aj lekara že ak by mi to vypadlo či by som to citila povedal ze ano
@leila1989 aha.... 🤔 Ok...
Zlaté Slovensko, síce na dávame na zdravotníctvo, ale toto by si u nás nikto nedovolil...
Určite choď na Slovensko.
Zlate Slovensko... Je mi ľúto co sa ti stalo, v Anglicku to majú na háku, poznám viacero báb, čo majú takúto skúsenost a potom problémy hasia slovenský lekári, bohužiaľ
Mala si sonom, krvou ptvrdene tehotenstvo?
Aké pohyby? Pohyby babatka cítiť okolo 18 TT podľa mňa má soldi pravdu, babo sa asi prestalo vyvíjať skôr a až teraz nastal spontánny potrat, to znamená ze bolo ešte veľmi maličke, hrozne že do 15 TT si nevidela žiadny ultrazvuk, tu sa robí v 12 TT veľký usg, pozerajú sa už aj organy, srdiečko všetko
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni
Po prvé mi je veľmi ľúto čo sa ti stalo a už dupľom čo s tebou urobili. Stále nechápem prístup anglického zdravotníctva a som rada že žijem na Slovenku. Pravdepodobne si potratila a teda je to možné že sa plod nevyvíjal tak ako mal, ktovie od kedy, neviem kedy si bola na utz a či vôbec a samo sa to potratilo. Držím palce aby si sa dala dokopy, ale hlavne by ťa mali poriadne skontrolovať či vyšlo všetko.