icon

V 18tt nemám tehotenské bruško

14. mar 2021

Som v 18tt a brucho nemam ziadne kedy mi konecne zacne rast?necitim sa tehotna

medeaa
14. mar 2021

Mne zacalo byt vidno az okolo 20tt, ale aj to bolo este dlho take brusko ako keby som sa viac najedla. Vyslovene tehotna som sa necitila asi do 7. mesiaca 😂 kedze mne ani zle nebyvalo a nemala som ziadne problemy.

deti95060810
14. mar 2021

možno budeš mať také menšie bruško... u mňa si ani susedia nevšimli že som tehotná až keď ma stretávali s kočíkom, tak sa opýtali že komu to opatrujem dieťa...😉

maud13
14. mar 2021

ak máš dlhý trup tak je možné, že ho poriadne vidieť ani nebude, to je úplne normálne. každá sme iná 🙂 moja mamka so mnou pribrala z 54 kg na 90 :D na tvojom mieste som rada, že nemáš bruško. nie je to až také pohodlné, keď je veľké a aspoň veľa nepriberieš - alebo tak veľa.

petamich
14. mar 2021

chapem uplne aj ja som na to cakala 🙂 nic moc nevykukovalo a teraz som v 24tt a teda fuha 🙈 vyzeram akoby som sla o tyzden rodit, prisaham, ze som sa rano zobudila s bruchom, kym je vsetko ako ma, drobec rastie...ono to pride, ver mi

evka258
14. mar 2021

Baby, buďte rady, ja som v 22tt, brucho, nohy, ako keby som mala ísť zajtra rodiť. Cítim sa strašne veľká a to som len v polke.

jaga18
14. mar 2021

U mňa, pri prvých dvoch tehu, som mala už ako tak viditeľné bruško v cca 24 tt. Teraz s tretím už v 16. týždni bolo väčšie ako pri predošlých v 24tt 🤷‍♀️

eriksonka1234
14. mar 2021

Mne nebolo vidno ani v deň pôrodu, sama Dr. neverila, keď mi z brucha vybrala 2700g syna

mamusa34
18. mar 2021

A však to je super zatiaľ ,aspoň nejak neobmedzuje nie ?