V 18tt nemám tehotenské bruško
Som v 18tt a brucho nemam ziadne kedy mi konecne zacne rast?necitim sa tehotna
možno budeš mať také menšie bruško... u mňa si ani susedia nevšimli že som tehotná až keď ma stretávali s kočíkom, tak sa opýtali že komu to opatrujem dieťa...😉
ak máš dlhý trup tak je možné, že ho poriadne vidieť ani nebude, to je úplne normálne. každá sme iná 🙂 moja mamka so mnou pribrala z 54 kg na 90 :D na tvojom mieste som rada, že nemáš bruško. nie je to až také pohodlné, keď je veľké a aspoň veľa nepriberieš - alebo tak veľa.
chapem uplne aj ja som na to cakala 🙂 nic moc nevykukovalo a teraz som v 24tt a teda fuha 🙈 vyzeram akoby som sla o tyzden rodit, prisaham, ze som sa rano zobudila s bruchom, kym je vsetko ako ma, drobec rastie...ono to pride, ver mi
Baby, buďte rady, ja som v 22tt, brucho, nohy, ako keby som mala ísť zajtra rodiť. Cítim sa strašne veľká a to som len v polke.
U mňa, pri prvých dvoch tehu, som mala už ako tak viditeľné bruško v cca 24 tt. Teraz s tretím už v 16. týždni bolo väčšie ako pri predošlých v 24tt 🤷♀️
Mne nebolo vidno ani v deň pôrodu, sama Dr. neverila, keď mi z brucha vybrala 2700g syna
A však to je super zatiaľ ,aspoň nejak neobmedzuje nie ?

Mne zacalo byt vidno az okolo 20tt, ale aj to bolo este dlho take brusko ako keby som sa viac najedla. Vyslovene tehotna som sa necitila asi do 7. mesiaca 😂 kedze mne ani zle nebyvalo a nemala som ziadne problemy.