icon

Veľké bruško v 15. týždni

christin1280
10. nov 2020

Ahojte som v 15 tt a už musím nosiť tehu oblečenie kvôli brušku, pribrala som 4 kg ajked som prvy trimester takmer cely prevracala.. Je to v poriadku mať bruško už 15 tt veľké? Bojim sa ze rodit pôjdem ako slonica..:( Každá baba píše že brusko im rastlo od 20 tt a tak a ja už vyzeram ako keby som bola v 6 mesiaci a pritom to bude moje prvé babo

majamat
10. nov 2020

@christin1280 ja som mala velke brusko uz pomerne skoro. 2,5m pred porodom som mala brusko ako keby som prave isla rodit.

majamat
10. nov 2020

toto bol 16tt

malicka_mysicka
10. nov 2020

@christin1280 mne prve vybehlo tak ako hovoris a druhe v 11tt, teraz som 21tt a vyzeram ako 30tt..je to indivindi, suseda mi vcera hovori (stara pani nemyslela v zlom) ze to je zvlastne, ze vysoke chude zeny maju vacsinou take male bruska a ze ci tam nemam nahodou dve 😀 kaslat na to, neries to. 3 mesiace po porode som bola ako prutik, ak sa neprejedas, telo si to reguluje same 🤷‍♀️hlavne ze je babatko okej.

lienka9
10. nov 2020

@christin1280 nestresuj sa,aj tak to neovplyvnis 🙂 netreba sa prejedat,ale ani ziadna dieta.akje babo v poriadku tak si to uzivaj a neries ake mas brucho. Je take aby bolo babu pohodlne 🙂

titla
10. nov 2020

@christin1280 Mne brusko vybehlo velmi skoro a to napriek tomu, ze som bola stihla a este som aj schudla, lebo mi bolo zle. Tehotenske nohavice som nosila od 13tt, lebo moje ma uz tlacili.
Ale i ked mi brusko vyhuplo skoro potom uz rastlo pomaly. Ja som za cele tehotenstvo pribrala 10 kg a ked som sla rodit mala som brusko ako kamoska, co bola v 7. mesiaci.

ivka21
11. nov 2020

Každá žena priberá individuálne a aj bruško ma iné. Kašli na to užívaj si tehotenstvo

slniecko187
11. nov 2020

@christin1280 ahoj aj mne zacalo v 15 tyzdni rast. Kazdy den je vacsie :D mam zial este aj nadvahu tak trochu vyzeram uz ako v 7 mesiaci

vinetuu
11. nov 2020

tiez som pri prvom tehotenstve bola uplne mimo z toho, ze ake slonie rozmery zrazu naberam, stale tip top sithla tycinka a zrazu nic na seba nenavleciem .... ale to k tomu patri a treba sa s tym zmierit a uzivat si to, hlavne nech je babo a aj ty zdrave ... ono aj ten tvoj stres z toho ake velke ci male brusko mas citi ale nevie preco ten stres s tebou zaziva, tak sa mu aspon prihovor a vysvetli mu to. Pri druhom tehu som uz neobliekla normal nohavice v 15 tyzdni ... a bola som ovela skor viditelna 🙂 ako vravia baby uzivaj je to iba 9 mesiacov prejde to rychlo a kazdy sme jedinecny tak aj to tvoje brusko je jedinecne ❤