Vonkajšia bránka pre prst tesne v 28. týždni
Ahojte, chcem počuť názor žien ktoré mali podobný stav alebo taký istý. Ležala som v nemocnici s krvácaním v 28. tt pôvod krvácania sa však nezistil. V prepúšťacej správe som ale mala napísané pri vstupnom vyšetrení že mám vonkajšiu bránku pre prst tesne, krčok 31mm. Mám tvrdnutie bruška aj keď ležím a som v pokoji, v podstate nerobím nič iba ležím chodím na wc a nevyhnutne veci už mesiac kvôli tvrdnutiu, niekedy cítim aj slabe akoby menštruačné “bolesti”. Užívam magneB6 3x1 nemám ale pocit že to niečomu pomáha. Bojím sa predčastneho pôrodu veľmi. Mali ste také stavy v takych tt? Ako Vám to nakoniec dopadlo? Ďakujem za odpovede
@simonkazga magnerot som užívala nepomohol ani toľko čo magneB6 u mna
@simonkazga Áno čítala a presne som sa aj na to opýtala, na to B6, mám to nariadené od Dr takto 3x1 vravela že je to ok a nezávisle na to som sa opýtala na to b6 aj iného Dr ked som ležala v nemocnici a taktiež povedal že je to ok, predpísané magneB6 som mala najprv od svojej Dr potom som prešla na magnerot potom som bola v nemocnici kde mi napísali znova magneB6 oni, mám to napísané v prepúšťacej správe užívať 3x1 magneB6
Ahoj, som na tom celkom podobne. 27 tt som, krčok 30mm, tiež len ležím. Vstavam len do sprchy a wc. No a ležím uz skoro 2 mesiace aj kvôli tvrdnutiu brucha. Pevne verim ze to dotiahnem do konca, teda cim dlhšie. Držím nám palce
@luci_ba držím palce

Magne b6 su velmi drahe lentilky, treba ich vymenit za horcik, ktory aj pomaha. Napr. lekari zvyknu doporucovat Magnerot (brala som 3x2) alebo magnesolv - ak sa dohodnes s lekarnikom lebo je na predpis.