Vyčerpanosť v 25. týždni
Cauko baby som v 25tt som jak vyzmychana handra 🤣 nevladzem nic len by som spala uplne som oslabena ako ste na tom boli vy? Dakujem
@kristinka128 Ahoj moje prvé dve tehu boli super žiadne zle pocity ani nálady ani slabosť.......teraz som tretí krát tehotná a mám pocit že umieram nedokážem nic zjesť všetko mi smrdí som veľmi papala a protivna a to som iba v 8tt neviem čo bude ďalej ale takto zle som sa ešte nikdy necítila ☹️
Ja som v 18 tt (po takmer 20 rokoch, v 40) a od úplného začiatku až doteraz som bola neskutočne unavená, mala som problém vôbec sa prinútiť vstať z postele a fungovať, plus nevoľnosti každý deň. Predtým som toto nemala, resp. len minimálne. Akurát to začalo prechádzať, tak hádam sa to nevráti. Nemôžeš mať anémiu z nedostatku železa alebo iný deficit? Vtedy únava pretrváva. Ale to by bolo vhodné spraviť odber krvi na krvný obraz a biochémiu, určite by som to spomenula svojmu lekárovi.
Ahoj ja som 18tt a od začiatku sa cítim rovnako len by som spala do všetkého sa musím nútiť ....je to hrozne v prvom tehu som to tak nemala ..bolo mi skvelé veľa energie atď..ale bolo to cez leto teraz som tehu cez zimu a ja si myslím že na mňa aj toto strašne vplýva lebo to bolo ako aj keď som tehotná nebola..no teraz je to des...konečne mi prestali nevoľnosti asi na 2 týždne a príde mi že už aj to sa mi vracia pomaličky🤦🤦snažím sa oddychovať čo najviac sa dá ale pri 3 ročnom chlapcovi a domácnosti to nieje až tak jednoduché 😂 večer ale chodím spať o 21 keď ide aj syn 🤭🤭...dúfam že na jar to prejde aspoň trošku

@kristinka128 len spi, potom uz nebudes mat kedy 😁