icon

Z chlapčeka sa stalo na sone dievčatko

mucinka5512
10. mar 2021

Ahojte baby, prosím hľadám len vlastné skúsenosti 🙏.
Od 13 týždňa mi doktor hovoril, že je to chlapček na dvoch poradnach mi aj akože odfotil "pipik". Ale dnes som bola na veľkom ultrazvuku ( 20+6) a on mi zapotí, že to je dievča 🙈 mate niektorá takúto skúsenosť!?

Strana
z2
vulka
5. aug 2021

@mb_7 Ja som nežiadala fotky, ale doktor mi to na sone veľmi vehementne ukazoval. A ja som zalomila rukami, že aké meno mu dáme, keď som mala vybraté len dievčenské. A doktor hneď navrhol, že Juraj(po ňom) 🙂

mucinka5512
autor
6. aug 2021

@beata_k ahoj, mame živého a zdravého synčeka 🙏🤍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elzus
Autor odpoveď zmazal
bejkidielko
17. dec 2021

@vulka mozem len zo zvedavosti boli. Ste na 3d alebo 4d alebo ken obycahne 2d ked tvrdili ze je to chlapec? He to na tento rok také zaujimave..

vulka
17. dec 2021

@bejkidielko Bolo to pred 10 rokmi a len obyčajné. Ale MUDr výborný. Kvôli zdravotným problémom som bola sledovaná v Martine. Každé vyšetrenie bolo hooodne podrobné. A stále tam videl penis 🙂.

daniela2202
8. jan 2022

@mucinka5512 toto je ten lepší prípad, hlavne nech je zdravé, mojej známej však na začiatku povedali, že bude postihnuté a po ďalších vyšetreniach bolo všetko v poriadku. A ten čas medzitým... cca 3 týždne...sa ináč naplakala

saiffffa
2. nov 2022

@martakar ked ti poslem moje deti na sone (cakam dvojicky), povedal by mi co to je? :D ale tvar lebky bol naj vidiet v 11tt ked mi robili sono, teda vetedy to pekne vyfotili

mb_7
2. nov 2022

@saiffffa skus poslať

saiffffa
2. nov 2022

@mb_7 poslane do spravy 🙂)

petra735
3. nov 2022

Ahoj, ja mám že mi hovoril že to bude dievča je to chlapec.

vulka
3. nov 2022

@mucinka5512 Ja mám. Celé tehotenstvo to bol chlapček s ukážkovým penisom a porodila som dievča.

saiffffa
3. nov 2022

@vulka v toto dufam, ze aj u mna ten ukazkovy penis bude dievca :D naozaj malo male jasny "pipik"? lebo ja som bola trz na sone 19 a 1 a stale tam pipik je tiez, gulky nevidno

breeenda
3. nov 2022

Tiež mi pri prvom sone v 12 tt tvrdili že chlapec, už sme aj meno vybrali 😀 potom bolo dlho bábo "posadené" tak nebolo vidieť nič a nakoniec až v nemocnici v 26tt že dievčatko... Tak stáva sa, sono tiež není vždy úplne presné, hlavne v prvej polovici tehotenstva, preto niektorí lekári až po 20 tt zvyknú určovať pohlavie, nie skôr...

vulka
3. nov 2022

@saiffffa Jasne. MUDr ma na to špeciálne upozorňoval 🙂

Strana
z2