Z chlapčeka sa stalo na sone dievčatko
Ahojte baby, prosím hľadám len vlastné skúsenosti 🙏.
Od 13 týždňa mi doktor hovoril, že je to chlapček na dvoch poradnach mi aj akože odfotil "pipik". Ale dnes som bola na veľkom ultrazvuku ( 20+6) a on mi zapotí, že to je dievča 🙈 mate niektorá takúto skúsenosť!?
@beata_k ahoj, mame živého a zdravého synčeka 🙏🤍
@vulka mozem len zo zvedavosti boli. Ste na 3d alebo 4d alebo ken obycahne 2d ked tvrdili ze je to chlapec? He to na tento rok také zaujimave..
@bejkidielko Bolo to pred 10 rokmi a len obyčajné. Ale MUDr výborný. Kvôli zdravotným problémom som bola sledovaná v Martine. Každé vyšetrenie bolo hooodne podrobné. A stále tam videl penis 🙂.
@mucinka5512 toto je ten lepší prípad, hlavne nech je zdravé, mojej známej však na začiatku povedali, že bude postihnuté a po ďalších vyšetreniach bolo všetko v poriadku. A ten čas medzitým... cca 3 týždne...sa ináč naplakala
Ahoj, ja mám že mi hovoril že to bude dievča je to chlapec.
@mucinka5512 Ja mám. Celé tehotenstvo to bol chlapček s ukážkovým penisom a porodila som dievča.
Tiež mi pri prvom sone v 12 tt tvrdili že chlapec, už sme aj meno vybrali 😀 potom bolo dlho bábo "posadené" tak nebolo vidieť nič a nakoniec až v nemocnici v 26tt že dievčatko... Tak stáva sa, sono tiež není vždy úplne presné, hlavne v prvej polovici tehotenstva, preto niektorí lekári až po 20 tt zvyknú určovať pohlavie, nie skôr...

@mb_7 Ja som nežiadala fotky, ale doktor mi to na sone veľmi vehementne ukazoval. A ja som zalomila rukami, že aké meno mu dáme, keď som mala vybraté len dievčenské. A doktor hneď navrhol, že Juraj(po ňom) 🙂